0

۱۳۰۰ نفر دستیار تخصصی در مرحله‌ تکمیل ظرفیت پذیرش خواهند شد

مشاور اجرایی دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت از پذیرش ۱۳۰۰ دستیار در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن عباسی با اشاره به نگاه تکمیل ظرفیت دستیاری عنوان کرد:  میزان ظرفیت اعلام شده برای پذیرش دانشجو در  آزمون دستیاری سال ۱۴۰۲،  4 هزار و 600 نفر بوده که این میزان ۳۰۰ نفر بیشتر از سال قبل است  و در مرحله تکمیل ظرفیت هم، یک هزار و 300 نفر ظرفیت  اعلام شده است.

وی گفت: با نگاه به قوانین بالادستی و تقاضای کشور و با حفظ کیفیت لازم و موجودی منابع مورد نیاز برای تربیت دستیاران این میزان ظرفیت در نظر گرفته شده است. 

عباسی بیان کرد: در مرحله اول پذیرش دستیار در آزمون دستیاری سال جاری، ظرفیت قبولی، نمره داوطلبان و حد نصاب آنها مشخص شده و در مرحله تکمیل ظرفیت با توجه به نظر معاون آموزشی وزارت بهداشت و با نگاه تکمیل ظرفیت برای رشته‌های  خاص،  هزار و 300 نفر پذیرفته می شوند. 

وی افزود: منظور از رشته‌های خاص‌؛ رشته‌هایی که حالت بحرانی دارند و کمبود شدید آنها در کشور احساس می‌شود و یا نبود آنها موجب اختلال یا توقف در امر درمان سطح کشور خواهدشد. 

مشاور اجرایی دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصریح کرد: پذیرش هزار و 300 دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری سال 1402، با رعایت عدالت آموزشی، اولویت مناطق محروم و با اجرای طرح بومی گزینی و حفظ نیروهای بومی برای‌ جلوگیری از کمبود متخصص انجام می شود. 

بخوانید  چالش‌های رشته بیهوشی در کشور

وی با اشاره به این مطلب که رشته‌های مد نظر و مورد نیاز بر اساس طرح اعتبار بخشی و نیازسنجی تعیین شده است، افزود: رشته‌هایی از قبیل بیهوشی، طب اورژانس، عفونی داخلی،  کودکان و غیره در مرحله تکمیل ظرفیت در اولویت قرار دارند و هدف اصلی پر کردن جاهای خالی و مورد نیاز رشته‌های دستیاری برای حفظ درمان مناسب در کشور است تا رشته‌های مورد نیاز  برای ارائه خدمت به مردم تامین شود.

 عباسی اظهار کرد: اجرای طرح بومی گزینی برای این است که فارغ التحصیلان هر منطقه بعد از فارغ التحصیلی در منطقه خود باقی بمانند و مردم آن مناطق از خدمات آنها بهره‌مند شوند. 

وی افزود: داوطلبانی که در مرحله اول نمره حد نصاب لازم را کسب کرده اند، می‌توانند در مرحله تکمیل ظرفیت دوباره انتخاب رشته کنند و در رشته‌های مورد نظر با اولویت بومی گزینی ادامه تحصیل دهند. 

لازم به ذکر است شرایط و دستورالعمل لازم در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر می‌شود و داوطلبان می‌توانند رشته‌ مورد نظر و محل مناسب خود را بر اساس دستورالعمل تدوین شده انتخاب کنند.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران