به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امیرحسین جمشیدی امروز در نشست خبری سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی اظهار کرد: در قانون تشکیلات وزارت بهداشت انجام پژوهش در زمینه طب سنتی و بررسی و تحقیق در زمینه خواص دارویی گیاهان و فراهم شدن امکانات تهیه و استفاده از داروهای گیاهی مورد تاکید قرار گرفته است و اسناد بالادستی همگی بر این موضوع تاکید دارند اما باید مشخص شود زمینه ترویج استفاده از داروهای طبیعی و سنتی چگونه باید فراهم شود.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر تعداد فرآوردههای طبیعی و گیاهی و سنتی تأیید شده در کشور ادامه داد: در حال حاضر حدود 5000 فرآورده طبیعی و 2300 فراورده سنتی نیز داریم که از وزارت بهداشت مجوز گرفتهاند.
به گفته رئیس انجمن تولید کنندگان داروهای طبیعی و سنتی ایران، فرآوردههای سنتی عبارتند از فرآوردههایی که به طور متواتر در کتب مرجع طب سنتی ایران ذکر شدهاند و منظور از فرآوردههای طبیعی نیز فرآوردههای تهیه شده از منابع معدنی و با منشأ طبیعت است.
جمشیدی تصریح کرد: نمیتوان دقیقاً گفت چه تعداد از این فرآوردهها در بازار در حال استفاده هستند زیرا به دلیل قیمت گذاری این محصولات، تعدادی از این تولیدکنندگان نمیتوانند محصولات خود را در داروخانهها عرضه کنند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان داروهای طبیعی و سنتی ایران در پاسخ به سؤال دیگر تسنیم مبنی بر میزان پوشش بیمهای فرآوردههای طبیعی و سنتی ادامه داد: در سال 92 تعداد 56 قلم فرآورده طبیعی و سنتی تحت پوشش بیمهها قرار گرفت، اما میزان پوشش بیمهای این فرآوردهها دیگر افزایش نیافت و در همین میزان باقی ماند.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران