به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جعفر میعادفر با بیان این که اورژانس پیشبیمارستانی و بیمارستانی برای رسیدگی به مصدومان حوادث چهارشنبهسوری در حالت آمادهباش قرار دارند، اظهار کرد: نزدیک به 700 بیمارستان دولتی و 300 بیمارستان غیردولتی در کشور وجود دارد. تمام بیمارستانهای دولتی برای مصدومان چهارشنبهسوری در حالت آمادهباش کامل قرار دارند و بیمارستانهای خصوصی نیز در حالت آمادهباش هستند تا اگر مصدومی نیاز به انتقال فوری به نزدیکترین مراکز درمانی را داشته باشد بتوانند او را پذیرش کنند.
وی افزود: حدود 1400 پایگاه شهری اورژانس نیز در حالت آمادهباش قرار گرفته است. همچنین تعدادی از نیروها نیز به صورت آنکال (آماده به خدمت) در حالت آمادهباش هستند.
میعادفر ادامه داد: متأسفانه آمار مصدومان حوادث چهارشنبهسوری در سال 1402 نسبت به سال گذشته روند افزایشی داشته است. در سال گذشته 343 مورد مصدومیت را از ابتدای اسفند ثبت کرده بودیم اما در سال جاری از اول اسفندماه تاکنون 424 نفر در حوادث مرتبط به چهارشنبه آخر سال مصدوم شدهاند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 24 درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه در سال جاری 37 نفر دچار قطع عضو، 138 نفر دچار آسیب به چشم و 196 نفر دچار سوختگی شدهاند، یادآور شد: این آمارها به ترتیب، 38 درصد، 20 درصد و 30 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وی بیان کرد: 90 درصد مصدومان حوادث چهارشنبهسوری امسال مرد و 10 درصد زن بودهاند. همچنین 67 درصد از این مصدومان زیر 17 سال سن داشتهاند یعنی کودک و نوجوان بودهاند.
میعادفر با بیان این که تاکنون 10 نفر در حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال فوت کردهاند، گفت: 9 نفر از فوتیها از توزیعکنندگان مواد منفجره بودهاند که محل نگهداری مواد محترقه آنها، دچار آتشسوزی شده است.
وی با بیان این که 15 درصد افراد آسیبدیده نیز رهگذر بودهاند و در حال طی کردن مسیر خود بودهاند اما به دلیل وقوع یک انفجار دچار مصدومیت شدهاند، هشدار داد: مادران باردار، افراد سالمند و بیماران قلبی و عروقی در معرض خطر بیشتری قرار دارند.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران