0

افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی صفا با اشاره به افزایش ظرفیت تولید شیرخشک در کشور اظهار کرد: تولید شیرخشک در حال حاضر به سطح بالایی رسیده است و این امکان فراهم شده که نیازهای داخلی  تأمین شود. سازمان غذا و دارو همواره نظارت دقیق بر کیفیت این محصولات دارد تا از سلامت مصرف‌کنندگان اطمینان حاصل شود.

وی افزود: در صورت بروز هرگونه تغییر در تقاضا و نیاز بازار، سازمان غذا و دارو آماده است تا در صورت ضرورت، واردات شیرخشک را انجام دهد تا تأمین نیاز مصرف‌کنندگان بدون هیچ مشکلی ادامه یابد.

شیرخشک “آپتامیل پپتی” در حال توزیع است

سرپرست اداره  فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تأکید کرد: هدف ما از این اقدامات، اطمینان از دسترسی مردم به شیرخشک با کیفیت و در زمان مناسب است، تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن از سلامت جامعه حمایت کنیم.

منبع : تسنیم

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *