دکتر حسین حسنیان مقدم در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به پیامدها و عوارض مصرف مشروبات الکلی اظهار کرد: استفاده از مشروبات الکلی باعث بروز عوارض حاد و مزمن میشود. مصرف مشروبات الکلی با آسیب به لایه پوشاننده مغز منجر به بروز عوارض حاد شامل اختالات رفتاری و مشکل در رانندگی و وقوع تصادف میشود. مصرف مشروبات الکلی عوارض مزمنی در درازمدت بر بدن انسان برجا میگذارد و عامل ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن است و تقریباً همه ارگانها از جمله مغز، قلب، ریه و کلیهها را درگیر میکند.
سرطان پانکراس و کبد از عوارض مزمن مصرف مشروبات الکلی
متخصص پزشکی قانونی با بیان این که سرطان پانکراس از عوارض مزمن مصرف مشروبات الکلی است؛ هشدار داد: مصرف درازمدت مشروبات الکلی باعث ابتلا به سیروز کبدی (تخریب برگشت ناپذیر بافت کبد) و افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد میشود.
وی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در کشور با آن مواجه هستیم مصرف یکجا و زیاد الکل در افراد مصرف کننده است به طوری که در کشور شاهد این هستیم که فردی که چند روز دسترسی به مشروبات الکلی ندارد؛ پس از دسترسی به آن، به صورت یکجا و زیاد اقدام به مصرف این مشروبات میکند که عوارض حادی به جا میگذارد.
عضو هیئت علمی بیمارستان لقمان حکیم با بیان این که الکلی به فردی گفته میشود که تقریباً هرروز از نوشیدنیهای الکلی استفاده میکند؛ گفت: آمار دقیقی از افراد مصرف کننده الکل در کشور موجود نیست اما تخمین زده شده که حدود 200 هزار نفر در کشور مصرف کننده الکل باشند.
خطر آلودگی مشروبات الکلی تقلبی به متانول
فلوشیپ سم شناسی بالینی با اشاره به آلودگی مشروبات الکلی تقلبی و دستساز به ماده متانول افزود: آسیب به ارگانهای مختلف، کوری و مرگ از جمله اثرات منفی مصرف مشروبات دستساز و حاوی متانول است.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران