به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امیرحسین جمشیدی امروز در دوازدهمین همایش طلای سبز در هتل المپیک تهران اظهار کرد: توسعه صنعت گیاهان دارویی مورد تاکید اسناد بالادستی است و تا زمانی که به ازای هر گیاه بومی موجود در کشور، یک فرآورده دارویی نداشته باشیم نباید از تلاش کردن دست بکشیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فرآوردههای طب سنتی افزود: 1200 گیاه دارویی در کشور داریم و تا زمانی که از تمام این گیاهان محصول به دست بیاوریم و آنها را وارد پروتکلهای درمانی کنیم، باید برای توسعه این صنعت تلاش کنیم.
رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان
در ادامه این همایش، مهدی شمس اردکانی، دبیر ستاد توسعه گیاهان دارویی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری با بیان این که ما جزو اولین ملتهای دنیا هستیم که در بحث گیاهان دارویی پیشگام بودهایم، اظهار کرد: 5000 سال قبل از میلاد، ایرانیها در زمینه گیاهان دارویی ورود کرده بودند اما امروزه آنطور که باید و شاید از ظرفیتهای این گیاهان بهره نمیبریم.
وی افزود: ایران مقام چهارم جهان را در حوزه تولید علم طب سنتی و گیاهان دارویی دارد اما از این ظرفیت علمی به خوبی استفاده نشده است. در حوزه گیاهان دارویی در جهان بازار 5000 میلیارد دلاری پیش رو داریم که باید سهم خوبی از آن را به خود اختصاص دهیم. در این راستا در معاونت علمی فناوری به دنبال ایجاد یک کنسرسیوم در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی هستیم.
رفع 100 درصد نیاز کشور با تولید داخلی مکملها
در ادامه این همایش، عباس کبریاییزاده، رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکملهای رژیمی و غذایی ایران بیان کرد: در حال حاضر 100 درصد نیاز کشور به مکملها را در داخل تولید میکنیم و حتی بسیاری از ماشینآلات خطوط تولید نیز در داخل تولید شده و صنعت رو به رشدی در کشور شکل گرفته است اما نیازمند این هستیم که استراتژی هدفمندی برای این صنعت داشته باشیم تا در آینده بتوانیم افتخارات زیادی را برای کشور به ارمغان بیاوریم.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران