به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در شرایطی که اقتصاد کشور هدف مستقیم دشمنان قرار گرفته، برخی افراد سودجو با اقدامات مجرمانهای مانند احتکار کالاها، در زمین دشمن بازی میکنند.
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، در یادداشتی که بهطور اختصاصی در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داده، از زوایای مختلف به این پدیده پرداخته و نسبت به نقش مخرب محتکران در ایجاد ناامنی روانی، نابسامانی اقتصادی و تضعیف اعتماد عمومی هشدار داده است. در ادامه، متن کامل یادداشت سردار رحیمی را بدون هیچگونه دخل و تصرف محتوایی میخوانید:
“احتکار از جمله اقدامات ناشایست و سخیف و مجرمانهای است که برخی از افراد سودجو برای کسب سودهای بادآورده انجام میدهند، غافل از اینکه بادآوردهها را باد با خود خواهد برد. نگهداری، دپو و انبار مایحتاج مردم، موجبات ناترازی اقتصادی را در حد و اندازه خود به همراه دارد. علاوه بر این، کمبود و کاهش احساس امنیت روانی در جامعه را به دنبال خواهد داشت و بهطور قطع این نوسانات و التهابات اقتصادی و موج ایجاد شده از اینگونه اقدامات، بر سایر حوزههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و… نیز تأثیرگذار خواهد بود و سایر حوزههای زندگی نیز تحت تأثیر این اقدام مجرمانه قرار میگیرد.
احتکار، شاید به ظاهر اقدامی پیشپاافتاده و معمولی و ساده به نظر برسد اما نباید فراموش کرد که این اقدام ناشایست، در نوع خود اقتصاد کشور را به چالش میکشاند. و اینگونه است که این اقدامات مجرمانه، دومینووار مشکلات و ناهنجاریها و نابسامانیهای دیگری را به همراه دارند. همچنانکه احتکار کالا و کمبود کالا در بازار موجب گرانی و بالا رفتن قیمت کالا و این افزایش قیمت، موجبات نارضایتی مردم و کاهش احساس امنیت روانی جامعه و ایجاد نارضایتی مسئولان و… را با خود دارد. از این رو است که میتوان گفت مسائل اقتصادی در بسیاری از شرایط مهمتر و اثرگذارتر از مسائل دیگر هستند و از تقدم و اولویت بیشتری در مقایسه با سایر حوزههای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و… قرار دارند.
چرا که مسائل اقتصادی با زندگی همه افراد جامعه عجین و مأنوس است و به هیچ عنوان نمیتوان با آن مواجه نشد. شاید بتوان جدای از مسائل سیاسی بود، ولی هرگز نمیتوان بدون مفاهیم و مسائل و مصادیق اقتصادی سر برد. از این رو، همه افراد جامعه از خرد و کلان درگیر مسائل اقتصادی هستند و مسائل اقتصادی بر سلامت و رونق زندگی و احساس روان افراد یک جامعه تأثیر مستقیم دارد. از این رو، هر کس با هر اقدامی این سلامت و امنیت را مخدوش نماید، در حقیقت سلامت و امنیت مردم را در حوزههای مختلف به خطر انداخته است. و در شرایط موجود که دشمنان اقتصاد کشور ما را نشانه گرفتهاند، مجرمان اقتصادی با اعمال مجرمانه خود در حوزههای مختلف مثل احتکار و… در حقیقت پیادهنظام دشمنان هستند که علیه هموطنان خود به میدان آمدهاند.
محتکران با مکیدن خون مردم به دنبال مالاندوزی و کسب درآمدهای آنچنانی هستند؛ غافل از اینکه آتشی که اینگونه افراد با اقدامات مجرمانه خود به خرمن اقتصاد کشور میزنند، قبل از هر چیز دامنگیر خود آنان خواهد شد.
احتکار در حقیقت خیانت در حق همه مردم است و محتکران در حق همه مردم اجحاف میکنند چرا که آتشی که آنان به پا میکنند، علاوه بر اینکه دامنگیر آنان میشود، مشکلات متعددی را به همراه دارد.
احتکار کالا برای کسب سود مضاعف توسط محتکران انجام میشود. در واقع نوعی اجحاف در حق مردم و سرقت اموال مردم و تعدی به حقوق مردم است. و محتکران در حقیقت اراذل و اوباش اقتصادی هستند که با اوباشگری، امنیت اقتصادی را مخدوش میکنند و با رذالت و اقدام مجرمانه خود، سلامت اقتصاد کشور را از بین میبرند.
پلیس امنیت اقتصادی با قاطعیت و اقتدار با همه مصادیق جرائم اقتصادی مقابله و مبارزه میکند و در این مسیر به همراهی و همکاری و همافزایی مردم نیاز مبرم دارد.
هموطنان گرامی میتوانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص احتکار کالا با کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی سراسر کشور با شماره تلفن 096300 در میان بگذارند.”
منبع : تسنیم
نظرات کاربران