به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جعفر میعادفر در نشست خبری امروز در سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه در سال 1402 در کنار سایر سازمانهای امدادی وارد طرح امداد نوروزی میشویم، اظهار کرد: امسال دو پیک سفر را در پیش داریم که پیک اول از 24 اسفند تا چهارم فروردین است؛ در این راستا از 24 اسفند امسال تا 14 فروردین سال آینده در اقصی نقاط کشور با 3200 پایگاه زمینی و شهری در خدمت مردم هستیم.
وی افزود: 52 پایگاه هوایی و دو پایگاه دریایی داریم و 88 اتوبوس آمبولانس در مبادی ورودی و خروجی شهرها حضور دارند که میتوانند همزمان 10 تا 15 مصدوم را به مراکز درمانی منتقل کنند.
میعادفر با بیان اینکه در 30 کیلومتری شهرها بیشترین حوادث چاده ای رخ میدهد، ادامه داد: در همین راستا کمپهای مشترکی را با سایر سازمانهای امدادی در این نقاط دایر میکنیم تا روند خدمت رسانی به مردم بهبود و مخاطرات کاهش یابد.
میعادفر با بیان این که حدود 1000 بیمارستان در حوزه درمان فعال هستند، گفت: در حوزه بهداشت، نظارت بر مواد غذایی و رستورانها و مراکز توزیع غذا انجام و مواد غذایی فاسد منهدم میشوند تا مردم در سفر دچار مسمومیت غذایی نشوند.
رئیس سازمان اورژانس کشور در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر نحوه برخورد اورژانس با مزاحمتهای تلفنی تشریح کرد: سالانه بین 17 تا 18 میلیون تماس با اورژانس داریم و 5 میلیون ماموریت انجام و چند میلیون مشاوره تلفنی به مردم ارائه میشود. متاسفانه اشکال شمارههای سه رقمی این است که گاها کودکان و یا برخی افراد به اشتباه با 115 تماس میگیرند. بخشی از افرادی که مزاحمت تلفنی ایجاد میکنند نیز عمداً این کار را انجام میدهند که باتوجه به اینکه وقتی فردی با اورژانس تماس میگیرد شماره تلفن او در اورژانس مشخص میشود؛ آن را به مراجع قضایی معرفی میکنیم و در ابتدا شماره فرد مسدود میشود و در مراحل بعدی طبق قانون با افراد خاطی برخورد میشود.
وی درباره آمار مزاحمتهای تلفنی برای اورژانس در چهارشنبه سوری اعلام کرد که 485 مورد مزاحمت تلفنی در چهارشنبه سوری در اورژانس تهران ثبت شده است.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران