به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بیمارستان کودکان حکیم به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات درمانی کودکان و براساس نیازهای جسمی و روحی کودکان بهویژه با نگاه هنرمندانه به کاهش استرس کودکان در فضای بیمارستان ساخته و طراحی شده است.
فضای سبز و نور طبیعی، دسترسیهای راحت، گستردگی امکانات و خدمات رفاهی و درمانی برای کودک و همراه از مهمترین ویژگیهای طراحی این بیمارستان است.
این بیمارستان با زیربنای 29 هزار و 650 متر مربع و 266 تختخواب در زمینی به وسعت 50 هزار متر مربع از اراضی دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط خانواده نیکوکار مطهری ساخته شده است.
در بیمارستان کودکان حکیم، 19 درمانگاه تخصصی، 8 اتاق جراحی، مراقبت های ویژه با 63 تخت، اورژانس (تریاژ، سیپیآر، مطب پزشکان، زونهای تحت نظر یک و دو و زون سرمتراپی و اتاق عمل سرپایی)، تصویربرداری (دستگاههای سیتی اسکن، ام آر آی، کاردیوگرافی، بخش اسکوپی)، آماده ارائه خدمات به کودکان این سرزمین هستند.
خسرو صادقنیت؛ رئیس و مسئول راهاندازی بیمارستان کودکان حکیم درباره جزئیات این بیمارستان تخصصی کودکان اظهار کرد: با توجه به افزایش جمعیت شهر تهران بهویژه در منطقه جنوبی نقش این بیمارستان در ارائه خدمات به شهروندان بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: نکته دیگر این بیمارستان ترکیب جمعیتی این منطقه با توجه به برآورد شبکه بهداشت است. طبق اعلام شبکه بهداشت تقریبا 49 درصد این جمعیت 18 سال هستند که کودک و نوجوان محسوب میشوند همچنین این بیمارستان توسط خیر ساخته شده که با تجهیز مناسب این بیمارستان با همراهی هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران ما عملکرد مناسبی را ارائه خواهیم داد و تشویق مضاعفی خواهد بود تا خیرین با امید بیشتری نسبت به ساخت بیمارستان اقدام کنند.
صادقنیت خاطرنشان کرد: بیمارستان حکیم با حمایتی که از جانب هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران داشته تجهیزات پیشرفتهای را دارد و تاکنون توانسته بیش از 60 تا 70 درصد نیازها را تامین کند که قسمت مهمی از این تجهیزات بخشهای ویژه NICU و ICU، مرکز تصویربرداری MRI و CT و همچنین آنژیوگرافیهایی است که برای نوزادان و کودکان تهیه کردهایم و آزمایشگاه این بیمارستان نیز بهزودی و با همراهی هیئت امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران تکمیل خواهد شد تا ارائه خدمات به بهترین نحو انجام گیرد.
وی یادآور شد: از جمله اتفاقات مهمی که با کمک هیئت امنای صرفهجویی ارزی در حال انجام است، بحث رادیوتراپی کودکان بوده که در کشور هیچ دانشگاهی را نداریم که دارای رادیوتراپی اطفال باشد؛ لذا برای نخستین بار مهمترین مرکز رادیوتراپی اطفال کودکان را در مرکز طبی به امید خدا راهاندازی خواهیم کرد.
رئیس بیمارستان کودکان حکیم تصریح کرد: هیئت امنای صرفهجویی ارزی اقدامات لازم جهت تامین شتابدهنده و سی تی سیمیلاتور را انجام داده در همین راستا خیر محترم نیز تمهیدات لازم را در نظر گرفته و انشاءالله خواهیم توانست بهترین خدمات را که نهتنها در کشور بلکه در منطقه بینظیر خواهد بود را ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه قسمت عمدهای از تجهیزات بیمارستان کودکان حکیم توسط هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران تامین شده است، افزود: خرید تجهیزات پزشکی بیمارستان توسط این نهاد هم به لحاظ کیفیت و هم به لحاظ اینکه با قیمت مناسب خریداری شده است نشان میدهد که تسهیلات هیات امنای صرفهجویی ارزی بسیار به ما کمک کرده است و اطمینانی که ما به هیات امنای صرفهجویی ارزی داریم منجر شده تا تجهیزات با کیفیت بالا و قیمت مناسب و زمان مناسب در اختیار بیمارستان قرار گیرد.
گفتنی است بیمارستان حکیم ضمن بهرهمندی از مدرنترین امکانات زیستمحیطی، روزانه 380 مترمکعب فاضلاب را تصفیه بیولوژیک میکند.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران