0

نگهداری بیش از ۷۸ هزار سلول بنیادی در بانک اطلاعات

سازمان انتقال خون اعلام کرد؛

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون گفت: از سال ۱۳۸۹ تاکنون ۷۸ هزار و ۷۹۱ سلول بنیادی از اهداکنندگان جمع‌آوری و در بانک اطلاعات سلول‌های بنیادی غیرخویشاوند نگهداری می‌شود.

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباداله سالک مقدم معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون در مراسم تکریم از اهداکنندگان سلول‌های بنیادی با قدردانی از اهداکنندگان سلول‌های بنیادی که فرایند طولانی و پیچیده‌ای برای اهدا پشت سر می‌گذارند، گفت: این افراد ایثارگر برای نجات همنوعان خود و سلامت جامعه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند و علاوه بر نجات جان بیمار، مشکلات و نگرانی‌های افراد خانواده این عزیزان را نیز رفع می‌کنند که کار مهم و بزرگی است.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون، فرایند اهدای سلول‌های بنیادی را کاری تخصصی‌تر از اهدای خون دانست و گفت: مرکز سپاس از سال ۱۳۸۹ با هدف جذب اهداکنندگان سلول‌های بنیادی از میان اهداکنندگان خون آغاز به کار کرده است.

عباداله سالک مقدم افزود: از سال ۱۳۸۹ تاکنون به میزان ۷۸ هزار و ۷۹۱ نمونه از اهداکنندگان داوطلب جمع آوری و در بانک اطلاعات سلول‌های بنیادی غیر خویشاوند مرکز سپاس نگهداری می‌شود تا هر زمان که بیمارستان‌ها اعلام نیاز کنند از میان این بانک اطلاعاتی اهداکنندگان جست‌وجو و انطباق پذیری صورت گیرد.

شهین شریفی مدیرکل دفتر خدمات تخصصی و فناوری‌های نوین خون و فراورده‌های خون نیز با قدردانی از اشکان کاظمی اهداکننده سلول‌های بنیادی گفت: اهداکنندگان خون و سلول‌های بنیادی از برترین خیران هستند که شکر سلامتی خود را با اهدای بخشی از وجودشان به بیماران به جای می‌آورند.

اشکان کاظمی اهداکننده سلول‌های بنیادی خونساز غیر خویشاوند که برای نجات جان کودک ده‌ساله پیشگام شده از اهداکنندگان مستمر بوده و با بروشور‌های سلول‌های بنیادی در مرکز اهدای خون با این فرایند آشنا شده است.

مراسم تکریم اشکان کاظمی اهداکننده سلول‌های بنیادی در دفتر معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون برگزار شد.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران