0

برگزاری جلسات داوری کمیته‌های تخصصی جشنواره رازی

باشگاه خبرنگاران جوان :
 مجید رمضانی، دبیر بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی گفت:  ۱۲ داور کمیته علوم پایه پزشکی، ۱۰ داور کمیته بالینی و سلامت، ۱۱ داور کمیته فناوری سلامت و ۱۲ داور کمیته دانشجویی در جلسات جداگانه بالغ بر ۱۸۴۵ نفر ساعت به کارشناسی و ارزیابی مقالات ارسالی با توجه به شاخص‌های اعلام شده پرداختند.
دبیر بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی با اشاره به برخی شاخص‌های عمومی ثبت نام جشنواره رازی عنوان کرد: از مهم‌ترین شاخص‌ها برای شرکت کنندگان کمیته‌های علوم پایه پزشکی، علوم بالینی و سلامت به استثنای داوطبین پژوهش برتر این است که انتخاب بر مبنای کارنامه پژوهشی ۶ ساله اخیر آن‌ها انجام می‌شود.
این کارنامه باید حاوی مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در بانک‌های اطلاعاتی ISI, PubMed, Scopus, Emerging source و همینطور کتب تالیفی باشد.
وی یادآور شد: به منظور ایجاد فرصت برای دیگر پژوهشگران و فناوران برگزیدگان شش دوره اخیر یعنی از دوره بیست و دوم و به بعد و برگزیدگان سه دوره اخیر گروه پژوهش برتر جشنواره رازی یعنی دوره ۲۵ و به بعد نیز امکان شرکت در این رقابت را نخواهند داشت.
رمضانی با بیان اینکه برقراری شرایط رقابت عادلانه دبیرخانه این دوره از جشنواره را بر آن داشت تا کمیته جداگانه‌ای برای دانشجویان در نظر گرفته شود، اظهار داشت: عدالت در پژوهش یکی از ویژگی‌هایی است که در بیست و هشتمین جشنواره رازی به آن توجه ویژه‌ای شده است و در همین راستا برای ایجاد شرایط برابر آثار ارسالی از سوی دانشجویان با مشارکت کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در کمیته جداگانه‌ای ارزیابی شدند.
وی یادآور شد: تمام مراحل ثبت‌نام و ارسال آثار به صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق سامانه جشنواره انجام شده است. بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی بهمن امسال  برگزار خواهد شد. باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

برچسب‌ها:

نظرات کاربران