کاهش خطر ابتلا به سرطان با رژیم غذایی گیاهی
باشگاه خبرنگاران جوان :
تعداد زیادی از مردم بیشتر تمایل به انتخاب رژیمغذایی بدون گوشت دارند. گوشت فواید و مضرات بسیار زیادی دارد. فواید آن موجب میشود تا مردم از انتخاب خود صرف نظر کنند و انتخاب خود را نیز تغییر دهند، اما مضرات زیادی نیاز به همراه دارد.
مجموعه وسیعی از تحقیقات نشان داده است که رژیمغذایی گیاهی برای سلامتی بسیار مفید است. همچنین خطر ابتلا به بیماریهای مزمن از جمله دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی را نیز کاهش میدهد. رژیمغذایی گیاهی امکان خطر ابتلا به سرطان را بسیار کم میکند. دانشمندان بر اساس تحقیقات خود دریافتند خوردن گوشت کمتر موجب سلامتی بیشتر و کاهش ابتلا به سرطان میشود.
محققان به مدت ۱۱ سال سلامت شرکتکنندگان را با در نظر گرفتن سوابق پزشکی آنها بررسی کردند و تغییرات بهوجود آمده را با توجه به نوع رژیمغذایی دریافتند. سایر عوامل مانند سن، جنسیت و سیگار گسیدن که خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد در این مطالعه در نظر گرفته شده است.
خطر ابتلا به هر نوع سرطان در افرادی که کم گوشت میخورند، ۲ درصد و در افراد گیاهخوار ۱۴ درصد کمتر است. دانشمندان دریافتند افرادی که کم گوشت میخورند در مقایسه با گوشتخواران ۹ درصد کمتر در معرض خطر سرطان روده بزرگ قرار میگیرند. تحقیقات قبلی همچنین نشان میدهد مصرف زیاد گوشت با سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.
منبع: ساینس آلرت
نظرات کاربران