به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سعید کریمی امروز، یکشنبه، در نشست خبری در وزارت بهداشت درباره ماجرای آتشسوزی بیمارستان گاندی و وضعیت ایمنی بیمارستانها اظهار کرد: شهرداری، وزارت بهداشت، وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت کار موظف به رفع خطرات ساختمانهای ناایمن هستند. ما 350 بیمارستان داریم که عمر بالای 25 سال دارند البته سن بالای 25 سال فرسوده حساب نمیشود اما نیاز به بازسازی دارد.
وی درپاسخ به این سؤال که “چرا وزارت بهداشت به این مراکز با وجود مشکلات ایمنی مجوز میدهد؟” ابراز کرد: بهدلیل عدم رعایت استانداردهای آتشنشانی، عدم رعایت ایمنی و عدم عقد قرارداد با بیمهها به حدود 300 بیمارستان پروانه نداده بودیم و به این بیمارستانها مهلت داده بودیم که ظرف 6 تا 12 ماه رفع خطر کنند؛ 200 بیمارستان ایمنسازی و رفع خطر را انجام دادند اما پروانه 100 بیمارستان بهدلیل عدم رفع مشکلات مذکور، تمدید نشده است که بیمارستان گاندی نیز جزو همین بیمارستانهایی بود که مجوزش تمدید نشده بود.
معاون درمان وزارت بهداشت در پاسخ به سؤال تسنیم مبنی بر این که “وزارت بهداشت چه برخوردی با مسئولین بیمارستان گاندی داشته است؟” تصریح کرد: برای این 100 بیمارستان اعم از بیمارستان گاندی که پروانهشان تمدید نشده بود چند راهکار وجود داشت؛ یکی اینکه براساس قانون پلمب میشدند اما این کار نشدنی است زیرا با معضل بیکاری پرسنل و کاهش خدمترسانی به بیماران مواجه میشویم، اما راه دیگر این است که مسئولین بیمارستان به مراجع قضایی معرفی شوند که در زمان حاضر دادستانی به این موضوع ورود کرده است؛ پیش از این اخطارها و مهلت رفع خطر به مسئولین بیمارستانها داده شده بود و نمیتوان گفت که بیمارستان گاندی بهدلیل مشکلات مالی نتوانسته است رفع خطر را انجام دهد.
کریمی درباره علت انجام اعتباربخشی بیمارستانهای ناایمن نیز گفت: ما در همه مراکز درمانی اعتباربخشی را انجام میدهیم تا تحت نظارت وزارت بهداشت قرار بگیرند؛ برای بیمارستانهایی که اخطار گرفته بودند نیز اعتباربخشی صورت گرفت اما صدور گواهی اعتباربخشی را منوط به تمدید پروانه کردهایم. درباره بیمارستان گاندی نیز اعتباربخشی صورت گرفته اما صدور گواهی آن منوط به تمدید پروانه است.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم+
نظرات کاربران