به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی امروز در همایش ایران کازمتیکا اظهار کرد:از سال 97 واردات اقلام بهداشتی و آرایشی منتفی شده است و آنچه در بازار وجود دارد فرآوردههای تولید داخل است که کیفیت خوبی دارد. بخشی از این فرآوردهها توانستند بازار صادراتی خوبی نیز ایجاد کنند.
وی افزود: در عین حال یکی از مشکلاتی که وجود دارد بحث قاچاق اقلام آرایشی خارجی به کشور است که راهکار ما واردات “بالک” است و باید محصولات شرکتهای خارجی در کشور به صورت تحت لیسانس تولید شوند که با هماهنگی وزارت صمت این امکان فراهم و مقرر شده به واردات “بالک” فرآوردههای آرایشی و بهداشتی مجوز داده شود تا برخی محصولات به صورت تحت لیسانس در کشور تولید و عرضه شوند.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شناسهگذاری فرآوردههای آرایشی و بهداشتی راهکار خوبی برای کاهش مصرف کالاهای قاچاقی و تقلبی است، تصریح کرد: اکثر فراوردههای آرایشی و بهداشتی شناسهگذاری میشوند و باتوجه به خطرات فرآوردههای تقلبی برای سلامتی، به مردم توصیه میکنیم فقط اقلام مجاز دارای شناسه اصالت و کد رهگیری را تهیه و مصرف کنند.
محمدی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از ورود محصولات قاچاقی آرایشی و بهداشتی به کشور در دست نیست، خاطرنشان کرد: آمار قاچاق محصولات آرایشی به کشور بالاست.
رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: با تسریع تولید و وارداتی که انجام شد و افزایش شیفتهای کارخانجات داروسازی، عموماً کمبودهای زیر یک ماه دارو رفع شده و بیش از 60 درصد اقلام دارویی ذخیره بالای 6 ماه دارند.
وی با اشاره به اینکه کمبودهای دارویی به صورت کلی اعلام میشود، گفت: عمده کمبودهای دارویی در اقلام عمومی مانند مسکنها و آنتیبیوتیکها و … بود که پس از شیوع کرونا مصرفشان زیاد شد.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران