دبیر علمی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور گفت: طبق توافقنامه صورتگرفته، مدالآوران المپیاد پروژههای خود را در مرکز نصر ثبت میکنند و میتوانند از گرنتهای ویژه استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور امروز شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور برخی از مسئولان وزارت بهداشت برگزار شد.
فرشید عابدی دبیر علمی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در این برنامه با تبریک شروع سال تحصیلی جدید اظهار کرد: برای برگزاری بهتر المپیاد علمی دانشجویان پزشکی کشور نیازمند تغییر و تحول برای آغاز کار بودیم که در این زمینه ۶ دانشگاه را در ۳ قاره بررسی کردیم.
وی افزود: ارزشهای حاکم بر المپیاد که بحث صداقت و عدالت بود معیار پیشنهاد بهتر برگزار کردن المپیاد علمی دانشجویان کشور بود.
عابدی تصریح کرد: سازماندهی نامناسب و حمایتهای ناکافی را مورد بررسی قرار دادیم تا به هدف نهایی یعنی شناسایی دانشجویان نخبه برای برگزاری المپیاد علمی دانشجویان پزشکی کشور دست یابیم.
دبیر علمی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور گفت: معیارهای ورود به المپیاد را با برگزاری آزمون هوش و استعداد تحصیلی با مشارکت دورههای آموزشی توسط اعضای محترم را درنظر گرفتیم و کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه را محصول محور کردیم.
عابدی ادامه داد: ۲ هزار و ۵۲۲ دانشجو در المپیاد علمی پزشکی شرکت کردند که یک هزار و ۳۱۲ آقا و یک هزار و ۲۰۰ نفر خانم یعنی ۵۴ درصد آقا و ۴۸ درصد خانم بودند که در قبولی مرحله اول ۸۱۴ نفر آقا و ۶۱۸ نفر خانم بود، اما در مرحله بعدی تعداد آقایان افزایش یافت.
وی تاکید کرد: عمده شرکت کننده المپیاد دانشجویان شامل دانشجویان علوم پزشکی بود، اما هدف بنده شرکت مابقی دانشجویان غیرپزشکی بود.
عابدی گفت: طبق توافق نامه صورت گرفته، مدالآوران پروژههای خود را در مرکز نصر ثبت میکنند و میتوانند از گرنتهای ویژه استفاده کنند که برای بهتر برگزار کردن المپیاد علمی دانشجویان پیشنهاداتی از جمله تشکیل کمیته علمی المپیاد برای ثبت درس آموختههای المپیاد به صورت سالانه، توانمند سازی اعضای هئیت علمی برای طراحی سوالات، داوری مشارکت، توانمند کردن دانشجویان مدال آور و شبکه سازی مورد توجه قرار میگیرد.
وی تاکید کرد: لازم است در اقدامات بعدی برگزاری المپیادهای علمی از استرس دانشجویان کم کنیم و فضای شاداب و نشاط را در میان آنها افزایش دهیم.
نظرات کاربران