دبیر علمی کنگره ژنومیکس سرطان مطرح کرد؛
دبیر علمی کنگره بین المللی ژنومیکس سرطان، از حمایت زیست بوم سرطان کشور خبر داد و گفت: بخش مهمی از زیست بوم شامل بیماران، پزشکان، بیمههای سلامت، مراکز درمانی و خیرین حوزه سلامت است.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین نشست هم اندیشی درباره برگزاری کنگره بین المللی ژنومیکس سرطان که قرار است اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار شود، با حضور خیریههای فعال در حوزه سرطان در محل مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) برگزار شد.
این کنگره با همکاری کنسرسیومی متشکل از ۲۳ انجمن علمی داخلی و انجمن SIBBM ایتالیا برگزار میشود.
به گفته سید جواد مولا دبیر علمی کنگره کانسر ژنومیکس، هدف از برگزاری این کنگره ایجاد شبکه ای از پژوهشگران، پزشکان، شرکتهای دانش بنیان و خیرین حوزه سرطان با هدف توسعه روشهای نوین تشخیص مولکولی، درمان هدفمند و فردمحور و ارتقای خدمات رسانی نوین به بیماران مبتلا به سرطان است.
وی با بیان اینکه در این کنگره سعی شده با دعوت از تمامی انجمنهای علمی که به نحوی با موضوع تحقیق، تشخیص ملکولی و درمان هدفمند سرطان در ارتباط هستند، نگاه جامع به مقوله سرطان داشته باشیم، گفت: علاوه بر آن قصد داریم بزرگترین همایش علمی و تجاری سازی بین رشتهای و موضوع محور کشور را رقم بزنیم.
دبیر علمی کنگره کانسر ژنومیکس افزود: کنگره کنسر ژنومیکس اولین تجربه برگزاری کنگره نسل ۴ در کشور است که در سه محور اصلی علمی، تجاری سازی و مسئولیت پذیری اجتماعی برگزار میشود.
مولی از حمایت زیست بوم سرطان کشور در قالب استارتاپ کنسرمِد خبر داد و گفت: بخش مهمی از زیست بوم سرطان کشور شامل بیماران، پزشکان، بیمههای سلامت، مراکز درمانی و خیرین حوزه سلامت است که حمایت از این مجموعه در قالب یک استارتاپ دانش بنیان و به صورت یک پلتفرم اینترنتی مدیریت ارتباط با بیماران مبتلا به سرطان به نام کنسرمد برنامه ریزی شده است.
وی اظهار داشت: اولین مأموریت استارتاپ کنسرمِد به عنوان یکی از خروجیهای مهم کنسر ژنومیکس ایجاد پایگاه اطلاعاتی برای دسترسی سریع، مطمئن و آسان بیماران و پزشکان به آخرین اطلاعات کلینیکی روز دنیا برای هر نوع سرطان است.
دبیر علمی کنگره کانسر ژنومیکس گفت: در کشورهای پیشرفته پایگاههای اطلاعاتی معتبری برای بیماران سرطانی و همچنین پزشکان و پژوهشگران حوزه سرطان وجود دارد. متأسفانه در حال حاضر اینگونه پایگاه اطلاعاتی در کشور وجود ندارد و مؤسسات خیریه و همچنین بیماران مبتلا به سرطان و خانواده آنها آگاهی لازم از وضعیت بیماری، شانس زنده ماندن، روشهای نوین درمان و آخرین داروهای مؤثر در سرطان را ندارند.
دعوت از خیریههای حوزه سرطان برای حضور در کنگره
در ادامه علی مهرابی بهار معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت مکسا و مدیرعامل شبکه ملی تشکلهای مردمی مؤسسات خیریه حوزه سرطان ایران با بیان اینکه بخش ترویجی و مسئولیت اجتماعی کنگره به شبکه ملی تشکلهای مردمی و مؤسسات خیریه حوزه سرطان ایران واگذار شده است، از تمامی مؤسسات خیریه سرطان درخواست کرد حضور فعالی در این کنگره داشته باشند.
دبیر امور ترویجی مسئولیت پذیری اجتماعی کنگره کنسر ژنومیکس گفت: برنامههای مسئولیت پذیری اجتماعی همایش در قالب برنامههای ترویجی، کمپین پیشگیری از سرطان پیش از کنگره و در سطح ملی برگزار خواهد شد.
وی افزود: همچنین برای برگزاری جلسات هم اندیشی و تخصصی خیرین سلامت دو سالن سمیناری و میزگردی سالن اجلاس سران بدین منظور اختصاص یافته و امکان برپایی غرفه و پکیج تبلیغاتی برای معرفی مؤسسات خیریه فراهم شده است.
کنگره بین المللی ژنومیکس سرطان ۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن اجلاس سران برگزار میشود.
منبع : خبرگزاری آنا
نظرات کاربران