0

صنعت سلامت در جنگ اخیر سربلند بود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی پیرصالحی، روز چهارشنبه یکم مرداد ۱۴۰۴، در افتتاحیه سیزدهمین همایش مکمل‌های غذایی، رژیمی و ورزشی، گفت: مردم در جنگ اخیر، دغدغه‌ای از جهت تهیه دارو، تجهیزات و شیرخشک نداشتند.

وی افزود: صنعت داروسازی کشور در جنگ اخیر همکاری خوبی داشتند و فعالیت برخی از شرکت‌های دارویی، شبانه روزی شد تا هیچ کمبودی نداشته باشیم و توانستیم امنیت دارویی و تجهیزات پزشکی را در بیمارستان‌ها فراهم کنیم.

پیرصالحی اظهار داشت: چندین کارخانه داروسازی در جنگ اخیر دچار آسیب شدند که البته در کوتاه مدت بازسازی شدند تا بتوانند به فعالیت خود ادامه بدهند.

وی ادامه داد: خوشبختانه نهادهای دولتی در جنگ ۱۲ روزه، همکاری خوبی با ما داشتند و مصوباتی انجام شد که امیدواریم بتوانیم به تولید کشور کمک کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر تولید داخلی وجود نداشت، قطعاً نمی‌توانستیم بازار کشور را مدیریت کنیم.

وی افزود: امروز در حوزه مکمل‌ها، از واردات بی نیاز هستیم و آنچه در بازار مکمل کشور وجود دارد، تولید داخل است.

پیرصالحی اظهار داشت: البته نظارت‌ها بر کیفیت را تشدید خواهیم کرد تا مردم از جهت مصرف محصولات سلامت تولید داخل نگرانی نداشته باشند.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: نظام سلامت و صنعت سلامت ایران، افتخار کشور است.

در ابتدای این مراسم، عباس کبریایی زاده رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های غذایی و رژیمی ایران، با اشاره به حمله رژیم صهیونی به کشورمان، گفت: تیم نظام سلامت در جنگ اخیر نشان داد که چقدر متعهد و متحد است.

وی همچنین با مرور هشت سال جنگ تحمیلی رژیم بعث علیه ایران، افزود: نظام سلامت در هشت سال دفاع مقدس نشان داد که چقدر می‌تواند به سلامت مردم کمک کند.

کبریایی زاده گفت: فعالان صنعت داروسازی کشور با همدلی که داشتند، اجازه ندادند هیچ‌گونه کمبود دارویی در جنگ ۱۲ روزه احساس شود.

وی در ادامه به مشکلات صنعت اشاره کرد و افزود: متأسفانه صنعت از بروکراسی لطمه می‌خورد.

کبریایی زاده گفت: صنعت داروسازی کشور، از وزارت صمت انتظار دارد که این همه تمرکز گرایی به خرج ندهد.

امیرحسین جمشیدی دبیر علمی چهاردهمین همایش داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی، گفت: یکی از بزرگ‌ترین موضوعات در ارتباط با فرآورده‌های طبیعی و داروهای گیاهی، این است که با تغییر سیاست‌های دولت‌ها، نباید دچار مشکل شود.

وی افزود: وظیفه ما این است که پتانسیل‌های خوبی که در طبیعت کشورمان وجود دارد، نشان دهیم و به دنیا ارائه بدهیم.

جمشیدی گفت: خیلی از فرآورده‌های طبیعی در ایران، مشابه ندارند و باید بیش از پیش به صنعت داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی توجه شود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *