0

سنگ‌اندازی در مسیر فعالیت شرکت دانش‌بنیان پهپادهای سمپاش: “نباید تولید کنید!”

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عاطفه جهان‌بخش؛ معاون فنی یک شرکت فناور در حوزه ساخت “پهپادهای سمپاش کشاورزی” درباره مشکلات این شرکت دانش‌بنیان به دلیل وضع برخی قوانین ناسنجیده اظهار کرد: شرکت دانش‌بنیان ما با بررسی و ارزیابی  صورت گرفته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌عنوان واحد فناور در حوزه طراحی و ساخت پهپاد سمپاش در پارک فناوری ارومیه مستقر است و مجوز فعالیت خود را از سال 98 دریافت کرده‌ایم.

وی ادامه داد: از آن زمان تا به امروز موفق شده‌ایم هزاران هکتار از اراضی کشاورزی تحت کشت کشاورزان را با پهپادهای تولیدی این شرکت، سمپاشی کرده و زمینه آسایش و کاهش زحمت و هزینه کشاورزان زحمت‌کش کشورمان را فراهم آوریم؛ به طور مثال در سال جاری بیش از 17 هزار هکتار زمین کشاورزی را با محصول فناورانه خود سمپاشی کردیم که مهم‌ترین آن سمپاشی اراضی زیر کشت آفتابگردان و ذرت بود چرا که کشاورز بدون پهپاد، امکان سمپاشی چنین محصولاتی را ندارد.

معاون فنی این شرکت فناور تصریح کرد: پس از این استقرار و این خدمات بی‌منت، به یک باره استانداری آذربایجان غربی طی مکاتبات رسمی با ریاست پارک فناوری استان خواستار اخراج شرکت ما از پارک فناوری شد و در مکاتبات خود دلیل آن را نداشتن مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری برابر دستورالعمل شورای عالی امنیت ملی کشور عنوان کردند؛ دستورالعملی که تاریخ آن پس از دریافت مجوز قانونی ما از وزارت علوم بوده است.

جهان‌بخش متذکر شد: با توجه به شرایط پیش آمده برای اخذ مجوز از سازمان هواپیمایی اقدام کردیم که در پاسخ گفتند صدور چنین مجوزی، محدود بوده و در کل کشور صرفاً برای 6 شرکت صادر شده که سهامداران آن ارگان‌های خاص هستند.

وی افزود: در نهایت مجوزی برای شرکت دانش‌بنیان ما از سوی سازمان هواپیمایی صادر نشد در حالیکه پهپاد تولیدی این شرکت دانش‌بنیان را شخص رئیس‌جمهور محترم رونمایی و بازدید کرده بود و علی‌رغم وعده حمایت رئیس‌جمهور، استاندار تا به امروز مانع فعالیت ما شده و فعالیت این شرکت دانش‌بنیان را نه تنها متوقف کردند که موجبات وارد آمدن زیان 80 میلیارد تومانی را نیز فراهم کردند.

معاون فنی این شرکت فناور تصریح کرد: با چنین برخوردی با شرکت تولیدی ما، تقریباً تمام نیروی انسانی متخصص خود را از دست دادیم! با توجه به چنین رویه‌های ضدتولید و خلاف منویات مقام معظم رهبری مبنی بر وظیفه دولت در حمایت از واحدهای تولیدی کشور، در حال حاضر هیچ انگیزه‌ای برای فعالیت و خدمت در قالب فعالیت دانش‌بنیان برای ما باقی نمانده است و از سوی دیگر آن کشاورزان زحمت‌کشی هم که چشم‌انتظار خدمات سمپاشی با پهپادهای تولیدی ما بودند نیز به خاطر چنین رویه غلط و انحصارطلبی، از دریافت خدمات ارزانتر و پوشش بهتر سمپاشی از طریق پهپاد محروم شده‌اند.

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *