0

دورکاری به سلامت جسمی و روحی افراد آسیب می‌زند

محققان اعلام کردند؛

نتیجه به دست آمده از یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که به طور منظم به محل اشتغال خود رفت و آمد می‌کنند از سلامت روحی و جسمی بهتری برخوردار هستند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، نتیجه به دست آمده از یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که به طور منظم به محل اشتغال خود رفت و آمد می‌کنند از سلامت روحی و جسمی بهتری برخوردار هستند.

دانشمندان کالج دانشگاهی لندن ۳۱۰۰ نفر در گروه سنی ۱۸ تا ۷۵ سال را از ژانویه ۲۰۱۹ مورد پرسش و پاسخ قرار دادند و مشخص شد، کسانی که به طور منظم ۱۵ مایل از خانه دور می‌شوند، به محل کار می‌روند و ساعات روز خود را در آنجا سپری می‌کنند از سلامت جسمی و روانی بهتری برخوردار هستند.

کارشناسان می‌گویند، اگرچه تمایل عموم افراد این است به محض اینکه هر روز صبح از رختخواب خود برمی‌خیزند، آغاز ساعت کاری‌شان باشد، اما مطالعات متعدد نشان داده افرادی که در این الگو قرار می‌گیرند کمتر احتمال دارد از سلامت جسمی و روانی خوبی برخوردار باشند.

دانشمندان کالج دانشگاهی لندن که این مطالعه را هدایت کردند، توضیح می‌دهند: افرادی که دورکاری نمی‌کنند و فعالیت حضوری را به انجام امور به صورت مجازی ترجیح می‌دهند، دایره روابط گسترده‌تری دارند که آنها را از حس تنهایی خارج می‌کند و بواسطه نوع فعالیت‌ها و ارتباط‌هایشان فعالیت‌های حرکتی بیشتری دارند و همین موضوع به سلامت جسمانی آنها کمک می‌کند.

به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، نداشتن فعالیت بدنی کافی خطر ابتلا به بیماری‌هایی از جمله چاقی، فشار خون بالا و دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد. همچنین این افراد را در معرض خطر بی‌شماری از بیماری‌های دیگر از جمله بیماری قلبی، سکته مغزی و مرگ زودرس قرار می‌دهد.

پائولو آنسیاس، نویسنده ارشد این مقاله از دانشگاه یو سی ال انگلیس گفت: یافته‌های به دست آمده از این پژوهش به خوبی نشان داد، خروج از خانه و ارتباط با سایر افراد در موقعیت‌ها و مکان‌های مختلف متغیر کلیدی شرایطی است که به بهبود سلامت جسم و روان افراد کمک می‌کند.

داده‌های به دست آمده از این مطالعه بیانگر آن است، افراد میانسال که در گروه سنی ۵۵ سال هستند در معرض بیشترین خطر تأثیرات منفی خانه‌نشینی قرار دارند. فقدان بازدید منظم با افراد و مکان‌های همیشگی و حتی جدید، این گروه سنی را در معرض خطر مشارکت اجتماعی کمتر و تنهایی قرار می‌دهد که با سطح سلامت عمومی پایین‌تر مرتبط است.

با وجود اینکه واکسن‌ها و تقویت کننده‌ واکسن‌های کووید در حال حاضر به راحتی در دسترس هستند، بسیاری از نهادها و سازمان‌ها کارمندان خود را دورکار نگه‌ داشته‌اند تا پاندمی کرونا به یک شرایط ثابت و رو به بهبود گذر کند؛ 

گزارشی در ماه گذشته نشان داد از هر ده کارمند، هشت کارمند در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) هنوز از خانه کار می‌کنند و امور این سازمان را به صورت مجازی پیش می‌برند.

نتایج این مطالعه در مجله تحقیقاتی Transport and Health منتشر شد.

منبع : خبرگزاری آنا

نظرات کاربران