به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سعید دهنوی؛ مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: امروزه، با پیشرفت روزافزون فناوریهای نوین و بهویژه هوش مصنوعی (AI)، جهان شاهد تغییرات گستردهای در حوزههای مختلف زندگی است و هوش مصنوعی به یکی از اصلیترین ابزارهای نوآوری و تحول در عرصههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و علمی تبدیل شده است که اگر از زاویه دید رهبر معظم انقلاب اسلامی یعنی از منظر تمدن سازی به فضای مجازی نگریسته شود، یکی از مهمترین رسالتها برای فعالان در حوزه رسانه و فضای مجازی، شبکهسازی، همافزا کردن، رشد و توانمندسازی استعدادها و ظرفیتهای پراکنده و جوان در این عرصه است.
وی افزود: رویداد ملی تولید محتوا با هوش مصنوعی، بستری مهم شبکهسازی فعالان این حوزه، نوآوری، تبادل دانش و ایجاد همافزایی در دنیای مدرن هستند. این رویداد به فعالان هوش مصنوعی کمک میکند تا با بهرهگیری از توانمندیهای جمعی و خلاقانه، نقش مؤثری در توسعه و پیشرفت جامعه ایفا کنند. ضرورت ایجاد بستری برای ایفای نقش فعالان هوش مصنوعی در جامعه نه تنها برای رشد علمی و فنی اهمیت دارد، بلکه میتواند زمینهساز تحولاتی گسترده در حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باشد. این بستر باید بهگونهای طراحی شود که فعالان هوش مصنوعی به راحتی بتوانند نقش خود را در بهبود فرآیندها و توسعه فناوریها ایفا کنند که در تداوم این طرح در نظر گرفته شده است.
مسئول سراج سیستان و بلوچستان ادامه داد: پلتفرمهای آموزشی و اشتغالزا، کارگروههای تخصصی و رویدادهای مشترک میتوانند به تسریع فرآیند شبکهسازی و همکاری بین فعالان این حوزه کمک کنند و فضایی را برای نوآوری و ارائه راهحلهای جدید در جامعه فراهم آورند.
ضرورت برگزاری رویداد ملی در استان سیستان و بلوچستان
دهنوی عنوان کرد: برگزاری چنین رویدادی به خصوص با ابعاد ملی در استان سیستان و بلوچستان، به تقویت چهره این استان و تجلی تعبیر «گنج پنهان» برای این خطه در اذهان عمومی و فعالان عرصه تولید محتوا عنوان استانی با ظرفیتهای ویژه نیروی انسانی، علمی و پیشرو در هوش مصنوعی و برخوردار از ظرفیتهای تجاری، صنعتی، فرهنگی و گردشگری کمک شایانی میکند. در نتیجه رویداد ملی تولید محتوا با هوش مصنوعی، بستری را برای پرورش ایدهها، خلاقیتها و کاربردهای نوین و همچنین رشد استان و کشور فراهم میکنند.
وی افزود: نخستین رویداد ملی تولید محتوا با هوش مصنوعی با اهداف شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر در حوزه تولیدات هوش مصنوعی، کمک به شکوفایی استعدادهای هنری، رسانه ای و علمی بالقوه جوانان استان و کشور، ایجاد انگیزه، تقویت روحیه تولیدکننده وکنش گرانه به جای روحیه منفعلانه در فضای مجازی، جبهه سازی تولیدکنندگان جوان در عرصه هوش مصنوعی و عمل به منویات مقام معظم رهبری در این حوزه، کمک به اشتغال تولیدکنندگان هوش مصنوعی کشور از طریق راهاندازی پلتفرم و معرفی استان سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از سرآمدان هوش مصنوعی در کشور در تاریخ 9، 10 و 11 آبان ماه سال جاری در شهرستان چابهار برگزار می شود.
بر اساس این گزارش، این رویداد که شامل دو بخش گردشگری (آشنایی با ظرفیتهای چابهار) و رقابت است، ویژه تولیدکنندگان با هوش مصنوعی در سراسر کشور و همچنین برگزیدههای رویدادهای استانی است که پیشتر در ایرانشهر، زاهدان، زابل و دیگر شهرهای کشور برگزار شده است.
قالبهای تولید اثر و جوایز در نظر گرفته شده برای هر قالب به شرح زیر است:
1- تصویر (تصویر مفهومی، داستان مصور):
تیم اول: 5.5 میلیون تومان / تیم دوم: 4 میلیون تومان / تیم سوم: 2 میلیون تومان / تیم چهارم: 1 میلیون تومان
2- متن (کتاب، رمان، مقاله):
تیم اول: 6.5 میلیون تومان / تیم دوم: 4.5 میلیون تومان / تیم سوم: 2.5 میلیون تومان / تیم چهارم: 1.5 میلیون تومان
3- صوت (موسیقی، پادکست):
تیم اول: 8 میلیون تومان / تیم دوم: 5.5 میلیون تومان / تیم سوم: 3 میلیون تومان / تیم چهارم: 2 میلیون تومان
4- ویدئو (کلیپ، پویانمایی):
تیم اول: 11 میلیون تومان / تیم دوم: 8 میلیون تومان / تیم سوم: 4 میلیون تومان / تیم چهارم: 2 میلیون تومان
برآورد هزینه به ازای هر نفر در این رویداد مبلغ 5 میلیون تومان است که با تخفیف 90 درصدی در نظر گرفته شده، 499 هزار تومان میشود. همچنین اسکان و وعدههای غذایی برای همه شرکتکنندگان رایگان است و ما میزبان شرکتکنندگانی از سراسر کشور هستیم.
علاقهمندان برای شرکت در این رویداد باید با ابزارهای تولید محتوا با هوش مصنوعی و حداقلهای هوش مصنوعی آشنا بوده و سابقه تولید اثر نیز داشته باشند. تولیدکنندگان برای شرکت بایداز طریق سایت ai-hana.ir حداکثر تا تاریخ 22 مهرماه اقدام به ثبتنام کنند.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران