به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر علیرضا زالی در حاشیه بازدید از اورژانس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی غدیر واقع در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش که از صبح امروز به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد، اظهار کرد: پس از افتتاح بیمارستان غدیر با حضور رئیس جمهور در روز عید غدیر خم اورژانس این بیمارستان به صورت رسمی و عملیاتی از صبح امروز با 68 تخت فعال در مدار ارائه خدمت قرار گرفت.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اورژانس بیمارستان غدیر با حمایت و پشتیبانی معاونت توسعه و مدیریت منابع، معاونت درمان دانشگاه و تلاش کادر بیمارستان خدمترسانی را آغاز کرد.
زالی از پذیرش 22 بیمار از صبح امروز در اورژانس بیمارستان غدیر خبر داد و افزود: پیشبینی میشود با راهاندازی این بخش از بیمارستان غدیر، پذیرش بیماران اورژانسی 30 تا 40 درصد نسبت به ادوار گذشته افزایش داشته باشد؛ به طوری که ماهانه بالغ بر 10 هزار بیمار از این بخش خدمت دریافت کنند.
زالی از مزایای دیگر این بخش از بیمارستان غدیر را وجود امکانات و فضای مناسب تشخیصی و درمانی دانست و گفت: اورژانس بیمارستان به بخش سی تی اسکن، آزمایشگاه، رادیولوژی، تصویربرداری و تمامی خدمات پاراکلینیک و درمانی مجهز است. در کنار این عوامل حضور تیم توانمند اورژانس اعم از پزشکی پرستاری و تیمهای پشتیبانی منجر خواهد شد که این بخش از بیمارستان غدیر میزبان تعداد بیشتری از بیماران باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: تاکنون 67 هزار بیمار در واحدهای کلینیکی درمانگاه، 107 بیمار در مرکز اطفال و 117 بیمار در مرکز پوست ویزیت شدهاند. به تدریج با برنامهریزیهای انجام شده تمامی بخشها به بیمارستان جدید منتقل خواهد شد و سعی میشود فرآیند انتقال همراه با پشتیبانی لازم بدون خلل در روند خدمت رسانی به بیماران همراه باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگر بیماری از طریق نظام ارجاع به سیستم درمانگاهی این بیمارستان انتقال داده شود همچون سایر مراکز خدمات را رایگان دریافت میکند.
گفتنی است بیمارستان غدیر به عنوان دومین کلان بیمارستان کشور پس از بیمارستان حضرت مهدی(عج)، همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، با ظرفیت 821 تخت جدید در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش تهران، با حضور رئیس جمهور و وزیر بهداشت افتتاح شد.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران