به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نام مادر، نام بزرگی است و زیباترین خانههای دنیا نه بزرگ و مجللاند نه کوچک! زیباترین خانهها، خانهای است که عطر پدر و مادر در آن پیچیده باشد و مادر با لبخندهای همیشگیاش مهر و محبت را راهی خانه کند.
روز ولادت حضرت زهرا(س) به نام روز مادر نامگذاری شده است، اگر چه نمیتوان قدردان زحمات مادران بود اما این فرصتی است برای فرزندان که قدر مادران خود را بیشتر بدانند. در همین ارتباط نیز هستند مادرانی که به هر دلیلی از فرزندان خود دور هستند و در مکانهایی تحت عنوان خانههای سالمندان، مراکز نگهدای سالمندان، سرای سالمندان و آسایشگاه خیریه کهریزک، نگهداری میشوند.
آسایشگاه خیریه کهریزک واقع در جنوب شهر تهران و در نزدیکی شهر کهریزک در سال 1351 با همت دکتر محمدرضا حکیمزاده لاهیجی، مدیر وقت بیمارستان فیروزآبادی شهر ری، بنا و فعالیت خود را آغاز کرد و این مجموعه نیم قرن تجربه خدمتگزاری به مددجویان این مجموعه را دارد.
این مجموعه هماکنون تحت مدیریت دکتر حسین نحوینژاد قرار دارد. در این آسایشگاه بیش از یک هزار و 700 مددجو اعم از سالمند، معلول، بیمار MS نگهداری و به آنان خدمترسانی میکند.
در قسمتی از آسایشگاه و در قالب چند بخش نارون، مادران سالمند نگهداری میشوند، مادرانی که برخی دارای خانواده و برخی نیز در این دنیا هیچ کسی را ندارند و سالهاست که در این آسایشگاه زندگی میکنند.
مینو مادری است که حدود 6 ماه است که به آسایشگاه آمده است و در این باره میگوید: بعد از اینکه ناتوان شدم و برای اینکه مزاحم فرزند نشوم به پسرم پیشنهاد دادم مرا به این محل بیاورد تا مزاحمش نباشم!
این مادر میافزاید: مدت کوتاهی است که به اینجا آمدهام، اما در همین مدت نیز مهربانی پرسنل و پرستاران آسایشگاه را دیدهام که مثل فرشتهها هستند. البته جمعهها فرزندم به ملاقاتم میآید.
مادر دیگری به نام خاور که 90 سال سن دارد با قدم خمیده و البته سرحال، لیدر مادران دیگر در این آسایشگاه است و مرتباً از این اتاق به آن اتاق میرود نیز درباره حضورش در آسایشگاه میگوید: از سال 93 در این آسایشگاه آمدهام.
وی میگوید: عمر من رو به پایان است و روزی در این آسایشگاه خواهم مُرد. تا آن موقع تلاش میکنم که به دوستان در این مجموعه کمک کنم؛ اما در این بین نیز مادرانی بودند که البته دوست نداشتند نام و اسمی از آنها برده شود اما تأکید داشتند که این جملات از زبان آنها و از این روزها در آسایشگاه گفته شود.
مادرانی که سالهاست چشم انتظار فرزندان خود هستند، فرزندانی که حتی به خود زحمت نمیدهند در طول 365 روز از سال، یک روز به دیدن مادر خود در این آسایشگاه بیایند. فرزندانی که حتی به لحاظ مالی هم شرایط خوبی دارند اما مادر خود را فراموش کردهاند.
البته این مادران هیچگاه فرزندانشان را نفرین نکردهاند و همیشه دعاگوی آنها هستند، اما مگر میشود مادری که برای فرزندش سالها زحمت کشیده است را فراموش کرد …
مادرانی که در آسایشگاه کهریزک زندگی میکنند اکثراً اعتقاد دارند که این محل بهشت است، اما زندگی در کنار فرزنداشان، نوههایشان و… چیز دیگری است.
راضیه رضایی سرپرستار یکی از بخشهای نگهداری مادران سالمند نیز در خصوص خدمترسانی به این مادران میگوید: همه همکارانم تلاش میکنند بدون منت و با تکریم به این مادران خدمت کنند.
رضایی در این باره میافزاید: بارها در کنار این مادران مینشینیم و حرفهایشان را میشنویم حتی آنهایی که آلزایمر دارند؛ تلاش ما این است که این مادران شرایط خوبی را برای زندگی در اینجا داشته باشند.
وی همچنین به تغییرات انجام شده طی نیمه دوم سال جاری در آسایشگاه کهریزک اشاره کرد و گفت: این تغییرات در تمام حوزهها اعم از تجهیزات، تامین دارو، توجه به مددجویان و پرنسل ملموس است به طوری که با حضور دکتر نحوینژاد مدیر جدید آسایشگاه شرایط نسبت به گذشته بهتر شده است.
به گزارش تسنیم، خیرین و نیکوکاران میتوانند با مراجعه به سایت کهریزک به نشانی kahrizakcharity.com کمکهای خود را برای مددجویان این مجموعه اهدا کنند.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران