به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی انجمن چشمپزشکی ایران، دکتر مسعود ناصریپور اظهار کرد: دهه هفتاد تا هشتاد، دوران درخشش دانش چشمپزشکی کشور بود؛ بهگونهای که از آن زمان در زمینه درمان همه بیماریهای چشمی خودکفا شدهایم و طی سالهای اخیر بیماران چشمی برای درمان خود رنج اعزام به خارج از کشور را متحمل نمیشوند.
وی افزود: علوم پزشکی در همه رشتهها و از جمله چشمپزشکی نیازمند بِروزشدن و تعامل علمی با جهان است و اگر بههردلیل در کشوری این رابطه علمی کاهش یابد یا قطع شود، بدون تردید آن کشور از قافله علمی جهان جا میماند.
این فوقتخصص شبکیه و آنکولوژی چشم تأکید کرد: چشمپزشکان زیادی در کشورمان حضور دارند که با وجود بسیاری از ناملایمات و مشکلات اقتصادی و کمبودها همچنان در ایران عزیز ماندهاند و درمان بیماران هموطن را اولویت خود میدانند؛ سختیها را تحمل میکنند و با شرکت در کنگرهها و مجامع علمی جهانی و فراگیری آخرین تازههای چشمپزشکی، این مفاهیم و نوآوریها را در کنگرههای داخلی در اختیار سایر همکاران و فراگیران قرار میدهند تا همچنان دانش چشمپزشکی در ایران پابهپای علم روز دنیا پیش رود.
ناصریپور ادامه داد: امیدواریم شرایط بهگونهای پیش رود که تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان با درایت مسئولان برطرف شود تا چشمپزشکی کشور بتواند با تعامل روزافزون با جامعه علمی جهان و دسترسی آسان به تکنولوژیهای روز دنیا، مسیر رشد و تعالی خود را همچون گذشته بپیماید.
دبیر علمی سیوچهارمین کنگره انجمن چشمپزشکی کشور ـ که مهرماه آینده برگزار میشود ـ همچنین خاطرنشان کرد: ایران قطب چشمپزشکی منطقه است، در زمان حاضر نهتنها بیماران چشمی نیاز به اعزام به خارج ندارند، بلکه بیماران از دیگر کشورها برای درمان به ایران میآیند؛ این نکته جای مباهات فراوان دارد و امیدواریم این روند همچنان پایدار بماند.
منبع : تسنیم+
نظرات کاربران