0

ایرانی‌ها یک‌چهارم میانگین جهانی لبنیات مصرف می‌کنند

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه «آیا وزارت بهداشت با افزایش سالانه قیمت مواد غذایی، بررسی خاصی درخصوص وضعیت شاخص‌های تغذیه‌ای کشور انجام می‌دهد؟» اظهار کرد: تغذیه، سهم بسیار بزرگی در سلامت افراد دارد و یکی از عوامل مؤثر در بروز سوءتغذیه در کشور، مصرف زیاد فست‌فودها و غذاهایی است که ارزش غذایی پایینی دارند.

وی افزود: برای افزایش دسترسی مردم به مواد غذایی، هر سال سبد غذایی استانداردی برای وزارت رفاه تعریف می‌کنیم. این سبد، برای مادران باردار و کودکان زیر پنج سال نیز به‌صورت ویژه در نظر گرفته شده است. در طراحی این سبد، با توجه به ارزش غذایی و قیمت اقلام، تلاش می‌شود جایگزین‌هایی با هزینه کمتر برای مواد غذایی گران‌قیمت‌تر مانند گوشت پیشنهاد شود.

همه چیز درباره مصرف روزانه لبنیات برای بدن

رئیسی با بیان اینکه تغذیه ناسالم از جمله عوامل افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی است، ادامه داد: 55 درصد بزرگسالان در کشور دچار اضافه‌وزن هستند و برخی از انواع سرطان‌ها نیز با نوع تغذیه افراد ارتباط دارند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت برخی صفحات مجازی در حوزه تغذیه که اطلاعات نادرست منتشر می‌کنند، گفت: اخیراً پژوهشی درباره میزان ید در بدن مادران باردار انجام شد که نشان داد در برخی استان‌ها از جمله آذربایجان شرقی و غربی، کمبود ید وجود دارد. این وضعیت تا حد زیادی ناشی از تبلیغات منفی علیه نمک‌های یددار است که باعث کاهش مصرف این نوع نمک‌ها شده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش دیگر تسنیم درباره سرانه مصرف گوشت و لبنیات در کشور تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت که باید روزانه حدود 70 گرم باشد، در حال حاضر به کمتر از 37 گرم رسیده است که شاخص مهم و نگران‌کننده‌ای محسوب می‌شود. همچنین سرانه مصرف لبنیات در ایران، کمتر از یک‌چهارم میانگین جهانی است؛ مسئله‌ای که می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله قیمت بالا و ذائقه مردم مرتبط باشد.

منبع : تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *