0

انتظار بیماران در “داروخانه ۱۳ آبان” به کمتر از ۸ دقیقه رسید

به ‌گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین قناعتی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز در مراسم افتتاح پروژه‌های داروخانه‌های شبانه‌روزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در داروخانه 13 آبان اظهار کرد: با راه‌اندازی طبقه جدید داروخانه 13 آبان، میزان انتظار بیماران از 30 دقیقه به زیر 8 دقیقه رسیده است.

وی افزود: داروخانه 13 آبان می‌تواند الگوی داروخانه‌های کشور در ارائه خدمات دارویی باشد.

قناعتی ادامه داد: هدف از افتتاح بخش‌های جدید، ایجاد عدالت در دسترسی مردم به خدمات دارویی است. امروز در شهرری، یافت‌آباد، بیمارستان‌های امیراعلم و روزبه، اقدام به توسعه فضای فیزیکی داروخانه‌ها کردیم و انبار دارو و تجهیزات 13 آبان با مساحت 4000 متر را در یاخچی‌آباد راه‌اندازی کرده‌ایم.

در ادامه، سید حیدر محمدی؛ رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: داروخانه 13 آبان یک الگوی موفق ارائه خدمات دارویی و یکی از بزرگترین مجموعه‌های دارویی در کشور است.

وی افزود: باتوجه به حجم بالای مراجعات بیماران به این داروخانه، توسعه فضای فیزیکی ضروری به شمار می‌رفت و به همین دلیل طبقه فوقانی این داروخانه از امروز رسماً افتتاح شد.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به فعالیت داروخانه‌های بیمارستانی در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بزرگترین مجموعه ارائه خدمات دارویی در کلان بیمارستان حضرت مهدی(عج) نیز تاسیس شد و به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.

توسعه 2 و 5 برابری فضای فیزیکی داروخانه 13 آبان

در ادامه دکتر محمود بیگلر؛ رئیس داروخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: باتوجه به حجم بالای مراجعات بیماران به داروخانه 13 آبان برای دریافت داروهای کمیاب و خاص، فضای فیزیکی داروخانه را از سال گذشته 2.5 برابر افزایش دادیم که باعث شد میزان انتظار بیماران از 30 تا 35 دقیقه به زیر 8 دقیقه برسد؛ این موضوع باعث شد که تنوع خدمات دارویی داروخانه نیز افزایش یابد به طوری که اقلام تک نسخه‌ای را با قراردادی که با 10 شرکت تأمین کننده منعقد کردیم، در داروخانه 13 آبان به مردم ارائه کردیم.

وی افزود: همواره داروسازان پشت گیشه‌های داروخانه حضور دارند و خدمات مشاوره دارویی به صورت 24 ساعته به بیماران خاص و سایر بیماران ارائه می‌شود که اثرات مطلوبی در رضایتمندی گیرندگان خدمت ایجاد کرده است.

بیگلر ادامه داد: یکی دیگر از مشکلاتی که در زمینه آموزشی داشتیم کمبود فضای فیزیکی بود که در این راستا نیز یک طبقه بالای داروخانه ساخته شده تا بتوانیم در زمینه آموزشی نیز خدمات را به دانشجویان داروسازی ارائه کنیم.

رئیس مجموعه داروخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در عرصه بیمارستانی نیز تنوع و کیفیت خدمات به نحوی است که علیرغم بدعهدی سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت مطالبات، بیماران برای تهیه هیچ یک از اقلام دارویی به بیرون از بیمارستان‌ها ارجاع داده نمی‌شود.

بیگلر از ایجاد طبقه جدید برای تأیید نسخ بیمه‌ای بیماران خبر داد و گفت: تا ماه آینده و با راه اندازی آسانسورها، تایید نسخ بیماران نیز در همین ساختمان داروخانه 13 آبان انجام خواهد شد تا بیماران نیاز به جابه جایی بین ساختمان‌ها برای تأیید نسخ خود نداشته باشند.

وی از راه اندازی سامانه‌ای برای ارائه خدمات دارویی غیرحضوری به جانبازان و سالمندان خبر داد و گفت: هریک از جانبازان بالای 70 درصد که درخواست بدهند دارو را درب منزل به آنها تحویل دهیم، با همکاری بیمه دی این دارورسانی را درب منزل آنها انجام خواهیم داد. همچنین اپلیکیشنی را آماده کرده‌ایم که بیماران برای حضور در داروخانه، بتوانند از قبل نوبت دریافت کنند و در زمانی که برای آنها تعیین می‌شود حضور پیدا و داروی خود را دریافت کنند تا میزان معطلی آنها کاهش یابد.

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *