به گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم به عراق، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر بعد از بازدید از چند درمانگاه و جلسهای با نمایندگان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با رئیس هلال احمر عراق در بیمارستان امام علی(ع) دیداری داشت. او سپس به همراه رئیس هلال احمر عراق از بخشهای این بیمارستان بازدید و با بیماران در اورژانس و بخش مراقبتهای بیمارستان دیداری داشت و از نزدیک در جریان ارائه خدمت درمانی به آنها قرار گرفت.
کولیوند در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره رشد و پیشرفتهای ارائه خدمات و اعزام پزشکان متخصص و خلاقیت و نوآوری نسبت به دورههای گذشته تاکید کرد: چند کار خوبی که انجام شد همکاری ما با هلال احمر عراق، وزارت بهداشت عراق و حشدالشعبی عراق بود و همچنین همکاری میان ما و گروههای مردمی که در حوزه سلامت مشغول فعالیتاند، ایجاد شد. این اتفاق باعث شد ما برای نخستین بار در شهرهای کاظمین و سامرا هم در بیمارستانهای عراق مستقر شویم.
وی افزود: بیسیم دیجیتالی که در آمبولانسهای ما استقرار دارد توانست با فرکانس آمبولانسهای عراق همجهت بشود و کمک خوبی در این خصوص انجام شد. لذا ما ظرفیتهایمان را با وجود همکاریهای چند جانبهای که داشتیم چند برابر شد و توانست در کار زائران و مراجعهکنندگان به مراکز درمانی تسهیلگری کند.
کولیوند با اشاره به توسعه طرح طبیب دوار، خاطرنشان کرد: طرح طبیب دوار توسعه خوبی پیدا کرد و رضایتمندی بسیاری را به دنبال داشت. وقتی به مردم مراجعه میکنیم و درباره این طرح سؤال میکنیم خیلی راضیاند.
او با اشاره به کادر تخصصی اعزامی به عراق گفت: متخصصینی که امسال ما را همراهی کردند 6 هزار نفر در قالب کادر سلامتاند. 2 هزار نفر کادر طبیب دوار کار بزرگی است که در حال انجام است.
رئیس هلال احمر همچنین به استفاده از بالگرد در شرایط ضرور اشاره کرد: مجوز ورود بالگردهایمان به خاک عراق است که هر وقت لازم باشد از آن استفاده کنیم. از همه مهمتر حضور هلال احمر در محورهای مواصلاتی است؛ هر 60، 70 کیلومتر یک پایگاه و اینکه در نقطه صفر مرزی خاک عراق به طور مشترک با حشدالشعبی درمانگاهها و کلینیکهای خوبی را برقرار کردیم که تا الان توانسته خیلی از جانها را نجات دهد.
وی در ادامه اضافه کرد: بلافاصله بیماران و مصدومینی که توان تحمل مسیر اعزام را دارند به داخل کشور اعزام میکنیم که هم ظرفیت تختهای کشور عراق همیشه خالی بماند که مردم را از نگرانی خارج کند و همه ادامه درمان را در داخل کشور انجام دهیم.
کولیوند با اشاره به اینکه خوشبختانه تلفات ناشی از گرمازدگی و شیوع بیماری واگیر گزارش نشده است، تاکید کرد: مدیریت بیماریهای واگیر و بهداشت محیط یکی از محورهای بزرگی است که امسال خیلی به آن اهمیت دادیم علی رغم اینکه نگرانیهای زیادی درباره بیماریهای واگیر بود، بحمدالله تا الان ما یک نوع بیماری واگیردار را گزارش نداشتیم. تلفاتی را در خصوص گرمازدگی نداشتیم که نشان از همکاری مردم را میدهد.
وی خاطرنشان کرد: اطلاعرسانیهای دقیقی که درباره پیشگیری از گرمازدگی و خیلی از بیماریهای واگیر قرار بود آنجا شود میتوانست کمک کند مردم رعایت کنند و کمتر دچار آسیب شوند. گرچه بیشترین آمار مراجعهکننده به مراکز درمانی ما به بیماریهای اسکلتی و عضلانی و گرمازدگی اختصاص دارد، اما خوشبختانه تلفاتی را نداشتیم. این جای شکرگذاری را دارد.
رییس هلال احمر، بیان کرد: انشاالله در چند روز باقی مانده با همین ظرفیت و توان خدمترسانی میکنیم که به امید خدا زائرین به سلامت به کشور برگردند.
وی در خاتمه افزود: کادری هم که با هلال احمر به عراق آمدند همه داوطلب هستند و هیچگونه ماموریت، حقالزحمه و پولی را دریافت نمیکنند گرچه الان روز پزشک هم بود و در عراق حضور داشتند. ممکن است در داخل کشور بودند درآمدهای خوبی داشته باشند که واقعا جهادگونه و عاشقانه همه کادرمان چه پزشکان، پرستاران و چه پیراپزشکان و امدادگرانمان و کادری که اینجا به زائران اربعین خدمات ارائه میدهند خیلی عاشقانه و امام حسینی تلاش میکنند که من به نوبه خودم از آنها تشکر میکنم.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران