به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی انصاری دوگاهه با اشاره به اینکه افزایش و حساسیت روی نظارت بر تولیدکنندگان محصولات کشاورزی باعث افزایش کیفیت محصولات میشود، اظهار کرد: امیدوار هستیم که وزارت جهاد کشاورزی هرچه سریعتر موضوع شناسنامه کردن باغات را اجرایی کند، در این صورت میتوانیم ضمن همراه کردن تولیدکنندگان محصولات کشاورزی افزایش کیفیت محصولات نظارت بهتری نیز در سطح عرضه داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر پایش سلامت 25 الی 30 محصول خام کشاورزی در برنامه عملیاتی سطح عرضه وجود دارد، گفت: 8 محصول از جمله خیار گلخانهای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانهای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز، سیب و پرتقال به طور مرتب توسط سازمان غذا و دارو پایش میشوند.
به گفته مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو پایش میشوند.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران