به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زهره پوراحمد؛ کارشناس فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو درباره آرد کامل گفت: پروانه تولید آرد کامل نشانگر بهترین کیفیت نان است.
وی اظهار کرد: پیرو مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس، سند پشتیبان امنیت غذا که به تصویب ریاست جمهوری رسیده و در آن تولید نان سالم و عرضه آن در جامعه را از وظایف دولت عنوان کرده است، سازمان غذا دارو در زمینه تولید آرد کامل که میزان فیبر بالاتری دارد؛ اقداماتی انجام داده است.
وی افزود: تقریباً در هر استان بیش از یک پروانه ساخت برای تولید آرد کامل صادر شده است و در حال تولید هستند، کارخانههایی که پروانه ساخت آرد کامل را دریافت کردهاند جزو بهترین کارخانهها هستند.
به گفته این کارشناس مواد غذایی، پیرو تولید آرد کامل اقداماتی در زمینه تولید نان کامل به روش صنعتی انجام شده و اوایل اسفند ماه تولید اولین نان کامل به روش صنعتی کلیدخورد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 70 کارخانه تولیدکننده آرد کامل و یک کارخانه تولیدکننده نان کامل (تافتون)به روش صنعتی هستند و کارشناسان سازمان غذا و دارو بهصورت منظم بر آن نظارت دارند.
پور احمد خاطرنشان کرد: بهترین نان، نانی است که دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت بوده و مسئول فنی بر موارد اولیه و فرایند تولید آن نظارت دارد.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران