0

۲۷۷هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشتند/تردد روان درچالوس و هراز

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار حسن مومنی، جانشین پلیس راهور فراجا، از ثبت بیش از 530 میلیون تردد در جاده‌های کشور طی 20 روز اخیر خبر داد و اظهار کرد: روز گذشته با 32 میلیون و 700 هزار تردد، اوج سفرهای نوروزی رقم خورده است.

سردار مومنی با اشاره به وضعیت محورهای شمالی گفت: در حال حاضر ترافیک در محورهای هراز و چالوس روان است، اما در محورهای رشت – قزوین و قزوین – کرج بیشترین حجم تردد مشاهده می‌شود. 

وی با بیان اینکه استان گیلان روز گذشته بیشترین میزان انباشت خودروها را تجربه کرده است، گفت: همچنان تخلیه کامل خودروها در استان گیلان انجام نشده است. 

جانشین راهور فراجا از مسافران حاضر در این استان خواست در صورت امکان بازگشت خود را به فردا موکول کنند تا از تراکم شدید ترافیکی جلوگیری شود.

توقیف 3 ماهه گواهینامه 3166 راننده/ مرگ 838 مسافر در تصادفات

سردار مومنی با اشاره به آمار تصادفات نوروزی گفت: در 20 روز اخیر 838 نفر جان باخته و بیش از 19 هزار نفر مجروح شده‌اند. همچنین، 97 هزار فقره تصادف در این مدت ثبت شده است.

وی تاکید کرد: خستگی و خواب‌آلودگی از مهم‌ترین عوامل تصادفات در روزهای پایانی تعطیلات است و از رانندگان خواست در صورت احساس خستگی، حتماً استراحت کرده و سپس به مسیر ادامه دهند.

جانشین راهور فراجا در پایان با اشاره به ترافیک بازگشت به تهران خاطرنشان کرد: تا ساعت 12 امروز، بیش از 277 هزار دستگاه خودرو که از تهران خارج شده بودند، هنوز به پایتخت بازنگشته‌اند.

منبع : تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *