0

عمده تقلب‌ها در مواد غذایی گران‌قیمت و کمیاب رخ می‌دهد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هاله سمیعی با بیان این که تقلب در حوزه غذا در بیشتر موارد در مواد غذایی گران قیمت و کمیاب بروز و ظهور دارد؛‌ اظهار کرد: نظارت کافی و صحیح به پروسه از مزرعه تا سفره یا به تعبیر عده‌ای از مزرعه تا قاشق می‌تواند از گسترش تقلب‌های غذایی بکاهد و این موضوعی است که وظیفه سازمان غذا و دارو و اداره کل فراورده‌های غذایی را مهم و استراتژیک جلوه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه تقلب و سوء استفاده همواره در حوزه غذا وجود دارد، افزود: سودجویان با تغییر در ماهیت شکلی یا محتوایی فرآورده‌هایی ارزان آن‌ها را با قیمت بالا به مصرف کننده ارائه می‌کنند.

معاون اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه احتمال تقلب برای یک ماده غذایی گران‌قیمت یا یک ماده غذایی کمیاب و دور از دسترس بیشتر مطرح است، عنوان کرد: برخی افراد ادعاهایی برای محصول خود مطرح می‌کنند در حالی که ممکن است ادعاها واقعی نباشد.

این کارشناس فرآورده‌های غذایی گفت: اگرچه کم فروشی در حوزه تولید غذا در سطح‌های مختلف آن محدود به یک کشور یا شرایط اقتصادی و اجتماعی و محدود به برهه زمانی خاصی هم نیست اما باید در مورد تقلبات غذایی به موقع وارد عمل شویم و اجازه ندهیم این معضل به روندی عادی و فراگیر بدل شود، بنابراین هر چه در معیارهایمان جدی باشیم و تشویق و تنبیه‌ها منطبق با ضوابط و قانون باشد تقلب قطعاً کمتر می‌شود.

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *