0

سوسیس و کالباس باکیفیت در کشور تولید می‌شود؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نیره ذکی‌پور؛ کارشناس نظارت بر فرآورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو از نظارت‌های مستمر و سختگیرانه این سازمان بر فرآورده‌های گوشتی خبر داد و اظهار کرد: نظارت بر استفاده از مواد اولیه ایمن و باکیفیت در تولید سوسیس و کالباس و سایر فرآورده‌های گوشتی مناسب با جدیت در سازمان غذا و دارو پیگیری می‌شود.

وی درباره نحوه نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس افزود: با توجه به نظارت‌های مستمر سازمان و استفاده از مواد اولیه ایمن و باکیفیت، سوسیس و کالباس و سایر فرآورده‌های گوشتی مناسب و باکیفیت خوب در کشور تولید می‌شود و از آن‌جایی که تنوع و کیفیت فرآورده‌های گوشتی تولیدی در داخل کشور بالا است، نیاز به واردات نداریم.

وی درباره حساسیت‌های نظارتی سازمان غذا و دارو در حوزه محصولات و فرآورده‌های گوشتی گفت: اصولاً نظارتی که این سازمان اعمال می‌کند روی همه فرآورده‌های غذایی از جمله سوسیس و کالباس بر اساس ضوابط و مقررات بهداشتی جاری است و توسط معاونت‌های غذا و دارو صورت می‌گیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با مقررات، با متخلف برخورد می‌کنیم و اقدامات قانونی لازم انجام می‌شود.

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو افزود: هر فرآورده‌ای می‌بایست تحت نظارت بهداشتی دستگاه‌های نظارتی مثل وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تولید شود ولی محصولاتی که به‌طور غیرقانونی و خارج از نظارت مذکور، تولید و عرضه می‌شوند تهدید کننده سلامت مردم خواهد بود و از نظر این سازمان غیرمجاز شناخته می‌شود.

ذکی‌پور درپایان توصیه کرد که مصرف‌کنندگان در زمان انتخاب فرآورده‌های مذکور، به پروانه ساخت معتبر سازمان غذا ودارو توجه کنند.

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *