0

درخواست نظام پرستاری برای برخورد با جنایت رژیم صهیونیستی

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رئیس کل سازمان نظام پرستاری در نامه‌ای به مدیر ارشد اجرایی شورای بین‌المللی پرستاران (ICN) از وی خواست که این شورا در برابر اقدام غیر اخلاقی رژیم اسرائیل در حمله به آمبولانس فلسطینی که به مرگ 15 امدادگر منجر شد، موضعی مناسب و قاطع اتخاذ کند تا کادر بهداشتی و درمانی بتوانند طبق قوانین بین‌المللی و بدون تبعیض فعالیت کنند.

متن نامه دکتر احمد نجاتیان به هاوارد کتون مدیر ارشد اجرایی شورای بین‌المللی پرستاران به این شرح است:

جناب آقای هاوارد کتون

مدیر ارشد اجرایی شورای بین‌المللی پرستاران (ICN)

ارائه خدمات بهداشتی به افراد آسیب‌دیده و مجروح در درگیری‌های مسلحانه و بلایا، به ‌صورت بی‌طرفانه و بر اساس اصول انسانی، به‌عنوان یک وظیفه جهانی پذیرفته شده است.

همان‌طور که کمیته بین‌المللی صلیب سرخ بیان نموده است، تمام طرف‌های یک درگیری مسلحانه باید از مجروحان و بیماران و کارکنان، حفاظت و مراقبت کرده و آنان را از غارت و بدرفتاری محافظت کنند.

علاوه بر این، سازمان بهداشت جهانی تأکید می‌کند که وظیفه محافظت از خدمات بهداشتی در محیط‌های درگیر جنگ، در قوانین بین‌المللی بشردوستانه، که بر اساس اصول انسانی تصویب شده‌اند، مورد تاکید قرار گرفته است.

متأسفانه، وقایع اخیر نشان‌دهنده بی‌توجهی آشکار به این اصول است. همان طور که مورد تائید قرار گرفت نیروهای اسرائیلی به یک آمبولانس در غزه حمله کرده‌اند که منجر به فوت 15امدادگر شد که شجاعانه در حال ارائه خدمات حیاتی بودند.

سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران این حمله فجیع را محکوم کرده و بر حق همه افراد جامعه برای دسترسی به خدمات بهداشتی در بحران‌ها و جنگ‌ها تأکید می‌کند.

ما با احترام از شورای بین‌المللی پرستاران درخواست می‌کنیم که موضعی قاطع و مناسب در واکنش به این اقدام غیر اخلاقی اتخاذ کند، تا اصول برابری حفظ شود و کادر بهداشتی بتوانند بدون تبعیض، خدمات ضروری را به تمام اعضای جامعه ارائه دهند.

منبع : تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *