0

توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار راهنمایی برای زائرین اربعین بیان کرد: زائرین باید از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه مانند پنیر، شیر و کره محلی که به‌صورت فله‌ای عرضه می‌شوند خودداری کرده و فقط از لبنیات بسته‌بندی‌شده با مجوز بهداشتی استفاده کنند.

همچنین مصرف سالاد و سبزیجات خام و نپخته در طول سفر توصیه نمی‌شود. میوه‌ها باید با آب سالم به‌خوبی شسته شده و پوست‌گیری شوند. غذاهای پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیش از یک‌بار گرم شوند. نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرناک بوده و باید از آن پرهیز شود.

در ادامه این راهنما آمده است: از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ‌زده یا سوراخ‌ شده و همچنین کنسروهایی که بوی نامطبوع دارند خودداری شود. همچنین بهتر است از تخم‌مرغ آب‌پز سفت‌شده به‌جای نیمرو استفاده شود، چرا که احتمال آلودگی آن کمتر است.

ثبت‌نام پزشکان و پرستاران داوطلب برای خدمت در اربعین حسینی آغاز شد

وزارت بهداشت توصیه کرده است زائرین برای جلوگیری از مسمومیت، همراه غذای خود از مواد طبیعی ضدعفونی‌کننده مانند ماست کم‌چرب، آبلیمو و لیموترش استفاده کنند. دوغ پاستوریزه نیز در پیشگیری از گرمازدگی مؤثر است و می‌توان آن را با نعناع یا پونه خشک مخلوط کرده و مصرف کرد.

بر اساس این گزارش، نوشیدن مقادیر کافی آب در طول روز بسیار ضروری است و استفاده از آب‌های بسته‌بندی‌شده و سالم به‌جای آب‌های باز توصیه می‌شود. همچنین زائرین باید از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان‌های یک‌بارمصرف شفاف یا لیوان‌های عمومی خودداری کرده و ترجیحاً لیوان شخصی همراه داشته باشند.

در بخش دیگری از توصیه‌ها آمده است: مصرف نان‌های سبوس‌دار به جای نان لواش می‌تواند از بروز یبوست جلوگیری کند. همچنین باید از مصرف غذاهایی که سریع فاسد می‌شوند، مانند سالاد الویه، غذاهای حاوی کشک، سس مایونز و کباب اجتناب شود.

منبع : تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *