0

تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

تصویر پیدا نشد !

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، فرهادی بر اساس آمارهای تجمیعی ۱۰ اسفند ماه تا اول فروردین ماه سال ۱۴۰۵ گفت: در دوره زمانی مذکور، علاوه بر بازرسی‌های مواد غذایی، ۱۰۲ هزار و ۸۲۴ مورد بازرسی از اماکن عمومی نیز انجام شده است. همچنین، ۴۲۴ هزار و ۱۱۲ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی و ۳۱۷ هزار و ۷۳۷ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی به ثبت رسیده است.

به گفته وی در این مدت، ۴۰۳ هزار و ۶۳۱ کیلوگرم/لیتر مواد غذایی نیز به دلیل عدم انطباق با استانداردهای بهداشتی، از چرخه مصرف انسانی خارج شده است. آمار نمونه‌برداری از آب آشامیدنی به ۲۵ هزار و ۴۹۸ مورد و نمونه‌برداری از مواد غذایی به ۵ هزار و ۲۸۲ مورد رسیده است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به بررسی ۵۵ مورد طغیان بیماری منتقله از آب و مواد غذایی، بر اهمیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این زمینه تأکید کرد.

وی همچنین از انجام ۶۶ مورد اقدامات ویژه در حوادث شیمیایی خبر داد و اقدامات مربوط به حوادث پرتویی را صفر عنوان کرد.

فرهادی در پایان با اشاره به معرفی ۳ هزار و ۴۷۲ مرکز و مکان به مراجع قضایی و پلمب‌ و تعطیلی ۵۳۴ واحد متخلف، خاطرنشان کرد: ۲۸ هزار و ۲۶۸ بازرسی نیز از کارگاه‌ها و کارخانجات در این بازه زمانی صورت گرفته است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این اقدامات در جهت حفظ سلامت عمومی و ارتقاء سطح بهداشت در جامعه صورت می‌پذیرد.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *