0

بازگشایی مدارس از نیمه شهریور تکذیب شد

– اخبار اجتماعی –

علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی درباره انتشار اخباری مبنی بر بازگشایی مدارس از نیمه شهریور اظهار کرد: مهر امسال یک مهر کاملاً عادی برای مدارس خواهد بود و مدارس به‌صورت کامل حضوری فعالیت خود را آغاز می‌کنند و آغاز سال تحصیلی در فضایی آرام و منظم رقم خواهد خورد.

وی افزود: هیچ تصمیمی برای بازگشایی مدارس از شهریورماه وجود ندارد و خانواده‌ها نباید به اخبار نادرست منتشر شده در فضای مجازی توجه کنند. مرجع اصلی و معتبر اخبار آموزش و پرورش، خود وزارتخانه است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در موضوع آموزش، سه سناریو شامل حضوری، مجازی و ترکیبی مدنظر قرار گرفته است تا در هیچ شرایطی زمان آموزش از دست نرود. البته در موارد خاص مانند برودت یا آلودگی هوا و همچنین ناترازی انرژی، آموزش می‌تواند به‌صورت مجازی ادامه پیدا کند اما هیچ‌گاه آموزش تعطیل نخواهد شد.

وی تأکید کرد: بیشترین تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر آموزش حضوری و دایر بودن مدارس است و همه برنامه‌ریزی‌ها بر این اساس انجام گرفته است.
منبع : تسنیم

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *