0

مردم از تماس غیرضروری با اورژانس ۱۱۵ خودداری کنند

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی اورژانس استان تهران طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اورژانس استان تهران با ابراز انزجار و محکومیت شدید نسبت به تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، اعلام می‌دارد که تمامی اقدامات پیشگیرانه و عملیاتی مورد نیاز در شرایط بحرانی با همکاری تنگاتنگ دانشگاه‌های علوم پزشکی، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح استان برنامه‌ریزی و اجرا شده است.

براساس دستورالعمل‌های ابلاغی، ظرفیت‌های خالی مراکز درمانی به‌طور کامل شناسایی و آماده‌باش لازم برای پذیرش مصدومان احتمالی فراهم شده است. کلیه نیروهای عملیاتی اورژانس استان تهران به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند و نیروهای پشتیبان نیز فراخوان شده‌اند. همچنین آمبولانس‌های رزرو در محل‌های تعیین‌شده مستقر و در آماده‌ترین وضعیت ممکن قرار دارند.

جزئیات حمله اسرائیل به پایگاه سوباشی/ مجروح یا شهید نداشتیم

لذا به شهروندان گرامی اطمینان داده می‌شود که جای هیچ‌گونه نگرانی از بابت ارائه خدمات اورژانسی وجود ندارد.

از هموطنان عزیز درخواست می‌شود ضمن حفظ آرامش و خونسردی، از تماس‌های غیرضروری با شماره 115 خودداری نمایند و این خط ویژه را فقط برای موارد اورژانسی و ضروری مورد استفاده قرار دهند.

جزئیات تکمیلی، از جمله آمار مصدومان احتمالی، در اطلاعیه‌های بعدی به آگاهی عموم خواهد رسید.

منبع : تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *