0

شناسه‌گذاری ۳۲ نوع فرآورده غذایی مختص بیماران در کشور

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهادر صیدمحمدیان، معاون اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت:‌ غذاهای ویژه برای اهداف پزشکی خاص طراحی شده و به مدیریت تغذیه‌ای بیماری‌هایی مانند متابولیک، سوءتغذیه و نارسایی‌های گوارشی کمک می‌کنند، در حالی که مکمل‌ها برای تقویت تغذیه‌ای عمومی کاربرد دارند.

وی با اشاره به لزوم مصرف این محصولات تحت نظر پزشک، از برنامه‌های نظارتی و توزیعی سازمان غذا و دارو برای دسترسی بهتر به این محصولات خبر داد.

او راه‌اندازی سامانه‌های آنلاین برای استعلام و پیگیری، کنترل اصالت، برچسب‌گذاری دقیق و اطلاع‌رسانی صحیح را از جمله اقدامات این سازمان عنوان و بیان کرد: همچنین، راهنماهای مصرف و آموزش‌های عمومی برای گروه‌های هدف به‌روزرسانی می‌شود تا نیازهای تغذیه‌ای بیماران به‌طور دقیق تأمین شود.

تولید 112 محصول غذایی بدون گلوتن در کشور تاکنون

معاون اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از روند رو به رشد ساماندهی این محصولات خبر داد و اعلام کرد که در سال 1403، مجموعاً 2 میلیون و 871 هزار و 711 قلم کالا در حوزه غذاهای ویژه و بیمارستانی در سامانه زنجیره تأمین سازمان غذا و دارو شناسه‌گذاری شده است. این تعداد شامل 32 نوع محصول از جمله او.آر.اس، روغن ام سی تی، فرآورده‌های غذایی ویژه مختص بیماران مبتلا یا در معرض ابتلا به سوءتغذیه و فرمول‌های غذایی بیمارستانی مخصوص گاواژ (تغذیه از طریق لوله) است.

منبع : تسنیم

 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *