به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ریحانه اکبریان با اشاره به افزایش مصرف مکملها در چند سال گذشته در کشور اظهار کرد: پرکردن شکاف تغذیهای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را میتوان از علل این امر برشمرد.
وی ادامه داد: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآوردهها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکملهای تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشکان و مردم نسبت به مصرف مکملها در کشور است.
رئیس اداره مکملهای تغذیهای اداره کل فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو افزود: باتوجه به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.
به گفته وی، انواع ویتامینها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد به ویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکیاستخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار میگیرد.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران