0

کنترل حلال بودن اقلام سلامت محور در وزارت بهداشت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین رستگار با اشاره به مفهوم واژه حلال اظهار کرد:  واژه حلال به معنی مجاز و حرام به معنی غیر مجاز است و حوزه تعبدی حلال، حوزه مستقیم خداوند است و کسی نمی تواند به منظور سختگیری از محدوده ی فرمان خداوند خارج شود و حلیت و حرمتی را که دستور خداوند است جابجا کند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال غذا و دارو با اشاره به اینکه ورود به این حوزه نیازمند شهامت و دقت است، افزود: هدف از تشکیل مرکز ملی تحقیقات حلال ارائه نظرات کارشناسی و پیگیری مسائل مربوط به حوزه حلال بودن محصولات است و حلیت محصولات سلامت محور یکی از شاخصه‌های اصلی بهداشتی محصولات است که توسط این مرکز بررسی می شود.

رستگار به نگاه اسلام در این حوزه اشاره و بیان کرد: اسلام جزو ادیانی است که علاوه بر حلال و حرام بودن برخی فراورده‌های غذایی و بهداشتی و سلامت محور که در همه ادیان وجود دارد، اظهار میدارد که آنچه برای سلامتی انسان ضرر دارد حرام است.

وی اظهار کرد: ماباید آشنایی کامل در خصوص حلال و حرام داشته باشیم و مراقب باشیم آسیبی از این جنبه به جامعه وارد نسازیم.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال با اشاره به اینکه در سطوح ملی و بین المللی هم از نظر علمی و فقهی  و هم حوزه تخصصی و محتوایی حلیت محصولات سلامت محور کارهای زیادی باید انجام شود، تصریح کرد: البته در چند سال اخیر در ایران اقدامات پایه‌ای و دانش بنیانی در مرکز ملی حلال به عنوان زیر مجموعه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت انجام گرفته است که روش ژنتیک مولکولی و آنالیزهای دستگاهی به عنوان یکی از دقیق‌ترین روش‌ها از جمله این اقدام‌هاست و ما در این زمینه درمرز دانش قرار داریم.

وی با تاکید بر دقت مسئولان فنی شرکت‌های محصولات سلامت محور در حوزه حلال گفت: مسئولان فنی باید مراقبت، پیگیری و کنترل مستندات مربوط به حلیت محصولات به ویژه مواد اولیه که وارد کارخانه می‌شود را بررسی کنند تا محصولات سلامت با تایید شاخص بهداشتی حلال درکنار سایر شاخصه سلامتی محصولات سلامت محور در سطح عرضه ارائه شود.

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *