0

فیلم| توصیه‌های طب سنتی برای کاهش ضعف و تشنگی در ماه مبارک رمضان

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ماه رمضان فرصتی مناسب برای بهره بردن از اثرات مثبت روزه‌داری بر سلامتی است اما برخی افراد به دلیل عدم رعایت نکات تغذیه‌ای در این ماه، دچار مشکلاتی نظیر احساس ضعف و تشنگی در طول روزه‌داری می‌شوند که این مسئله با رعایت دستورات غذایی ساده، قابل حل است.

برای پیشگیری از بروز تشنگی در طول روز نکات زیر را رعایت کنید:

– به غیر از مقدار اندکی نمک که برای طبخ غذا لازم است، سر سفره به غذا نمک اضافه نکنید.

– از لیمو ترش و سبزی خوردن در وعده سحری خود استفاده کنید.

– در هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک و مصرف زولبیا، حلواهای شیرین و چرب، غذاهایی که با ادویه زیاد تهیه می‌شود، سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس خودداری کنید.

– از مصرف چای پررنگ و قهوه خودداری کنید.

– برای جبران کمبود میزان آب و املاح بدن در ماه رمضان از سوپ یا آش ساده هنگام افطار استفاده کنید.

در فیلم زیر توصیه‌های طب سنتی برای کاهش ضعف و تشنگی در ماه مبارک رمضان را مشاهده می‌کنید:

 

ماه رمضان , وزارت بهداشت , بهداشت و درمان , تغذیه سالم , طب سنتی ,

 

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *