0

معدوم‌سازی بیش از ۶۸۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از ابتدای آغاز طرح سلامت نوروزی از 24 اسفند 1401 تا 12 فروردین 1402 تعداد 896 هزار و 152 مرکز مختلفِ مشمول طرح سلامت نوروزی را مورد پایش و بازرسی قرار داده است.

مراکز صنفی موردبازرسی شامل 16 هزار و 653 مرکز اقامتی و 24 هزار و 711 مرکز بین‌راهی بوده و در این بازه زمانی بیش از 371 هزار مورد کلرسنجی منابع آب و بیش از 574 هزار مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی نیز انجام شده است.

در طرح سلامت نوروزی 19 هزار و 823 مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و از این تعداد 3300 مرکز صنفی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی پلمب شده است؛ همچنین تاکنون 680 هزار و 96 کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم سازی شده است.

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *