0

پایش ۶۰۰ سم در محصولات کشاورزی کشور

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی امروز در همایش روز جهانی ایمنی غذا در مرکز همایش‌های صداوسیما با اشاره به اینکه آن‌چه وظیفه سازمان غذا و دارو است، تامین غذای سالم برای عموم جامعه است، اظهار کرد: همایش امروز به توصیه رئیس جمهور شهید در جلسه رونمایی از سند ملی امنیت غذایی در واپسین روزهای سال گذشته برگزار شد و ایشان بر تامین و دسترسی عموم مردم به غذای سالم تاکید داشتند.

وی افزود: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی سالانه 600 میلیون نفر بر اثر مصرف مواد غذایی آلوده و مسموم بیمار می‌شوند که 400 هزار نفر از آنها جان خود را از دست می‌دهند. یکی از عوامل موثر در مرگ و میر ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم، باقیمانده سموم و فلزات سنگین است.

وی ادامه داد: بر اساس نمونه‌برداری گسترده از نمک‌های رنگی و سنتی مشخص شد صد در صد این نمک‌ها آلوده به فلزات سنگین هستند که برای سلامتی به شدت مضر است.

محمدی گفت: از اقدامات سازمان غذا و دارو تلاش برای اصلاح الگوی مصرف با تنوع تولید و بالا بردن ارزش غذایی محصولات تولیدی مانند تولید نان کامل از سال گذشته بوده است.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برنامه سازمان غذا و دارو در صورت تایید سند برنامه هفتم توسعه، راه‌اندازی کانون مسئولان فنی به منظور نظارت گسترده بر واحدهای تولیدی است، بیان کرد: شناسنامه‌دار شدن اغذیه کشاورزی نیز در این سند دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: 450 آزمایشگاه همکار و 63 آزمایشگاه دولتی در سراسر کشور مجهز به دستگاه‌های پیشرفته آزمایشگاهی هستند که قابلیت پایش 600 سم در محصولات غذایی را دارند. فرآورده غذایی یا ماده اولیه تولید محصولات غذایی از مبادی مجاز، وارد کشور نمی‌شود مگر آنکه سلامت آن توسط آزمایشگاه‌های تحت نظارت سازمان غذا و دارو تایید شود.

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *