به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی ضمن اشاره به روز جهانی ایمنی غذا اظهار کرد: به منظور ارتقای برنامههای سلامت غذا و با همکاری دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مبتنی بر تکالیف قانونی برنامههای توسعه، از سال 92 تاکنون برنامه پایش باقیمانده آفتکشها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی انجام میشود، برنامه پایش شاخصهای ایمنی در فراوردههای غذایی و آشامیدنی با جدیت دنبال میشود.
وی افزود: پایش باقیمانده آفتکشها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی با استفاده از ظرفیت آزمایشگاههای معاونت های غذا و دارو در سراسر کشور به صورت مستمر انجام میشود.
رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در راستای سیاستهای سازمان غذا و دارو مبنی بر تفویض حداکثری امور اجرایی به معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی سراسر کشور، تفویض امور در سطوح 1 تا 4 بنا به زیر ساختها، ظرفیتها، امکانات و نیروی انسانی، امور اجرایی تایید صلاحیت مسئولین فنی، ثبت منبع واحدهای تولیدی داخلی، صدور، اصلاح، تمدید پروانههای ساخت غذایی و آشامیدنی، نمونهبرداری و ترخیص کالاهای اساسی (استراتژیک)، بازرسی واحدهای تولیدی داخلی، صدور گواهی بهداشت و… انجام شده است.
منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
نظرات کاربران