0

مدیرعامل تسنیم هدف از راه‌اندازی گروه ویژۀ اخبار حوزه فضا و نجوم را تشریح کرد

به  گزارش خبرگزاری تسنیم، سرویس ویژه اخبار حوزه فضا و نجوم تسنیم پیش‌ازظهر امروز طی مراسمی با حضور علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران، محمدجواد لاریجانی رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، احمد حسینی مونس سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع، مصطفی طاهری نایب‌رئیس فراکسیون دانش‌بنیان مجلس و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، مجید قلی‌زاده مدیرعامل خبرگزاری تسنیم و حسین دلیریان سخنگوی سازمان فضایی ایران و جمعی از دانشمندان حوزه فضا و نجوم و همچنین گروهی از فعالان رسانه‌ای آغاز به کار کرد.

اخبار هوا و فضا , سازمان فضایی ایران ,

مجید قلی‌زاده مدیرعامل خبرگزاری تسنیم در این مراسم ضمن خیرمقدم به میهمانان و تشکر از مسئولانی که به این حوزه اهتمام ویژه دارند، دربارۀ چرایی و هدف خبرگزاری تسنیم از راه‌اندازی این بخش ویژه، علت اول را “اهمیت بسیار زیاد صنعت فضایی برای یک کشور، به‌عنوان یکی از مهمترین مؤلفه‌های قدرت ملی” توصیف کرد و گفت: همگان می‌دانند که دانش فضایی، لبۀ تکنولوژی در جهان است و هر کشوری که صاحب این صنعت باشد یا در آن رشد کند، به‌صورت طبیعی می‌تواند بسیاری از حوزه‌های دیگر در دانش و صنعت و تکنولوژی را نیز به پیش ببرد.

 

.

 

وی با تأکید بر اینکه صنعت فضایی یک صنعت استراتژیک و راهبردی است و داشتن دست برتر و بالاتر در آن می‌تواند رکن بسیار مهمی در تقویت قدرت ملی یک کشور باشد، خاطرنشان کرد: ایران امروز ایران قوی است و رو به قوی‌تر شدن دارد، چرا که یکی از کشورهای صاحب دانش در حوزه فضایی است.

اخبار هوا و فضا , سازمان فضایی ایران ,

مدیرعامل خبرگزاری تسنیم، علت دوم برای تشکیل چنین جلسه‌ای را احیای صنعت فضایی ایران در دولت آیت‌الله رئیسی عنوان کرد و گفت: در حالی که متأسفانه در حدود 8 سال پیش از آن، به‌بهانه‌های مختلف، این صنعت در کشور با رکود خودِ صنعت و تورّم کم‌امیدی در دانشمندان این حوزه مواجه شد، اما در دولت آقای رئیسی، با اهتمام خود ایشان و پیگیری دانشمندانی که در این دولت خدمت می‌کنند، به‌ویژه شخص آقای دکتر سالاریه که از دانشمندان بزرگ این صنعت در ایران و حتی جهان محسوب می‌شوند، این صنعت احیا شده است و الحمدلله امیدهای بسیار زیادی برای ایران شکل گرفته است.

آماده کمک رسانه‌ای به «میدان فضایی» هستیم

قلی‌زاده در سخنرانی خود همچنین به افتتاح و راه‌اندازی رصدخانه ملی ایران طی یکی دو سال گذشته اشاره کرد و افزود: رصدخانه ملی ایران، از پروژه‌های عملیاتی‌شده توسط پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، که سال 1400 افتتاح شد، حرکتی بسیار بزرگ برای ایران و جهان اسلام در حوزۀ نجوم و به‌تعبیری، دست‌کم یکی از تأسیس‌های علمی بزرگ سده‌های اخیر در کشورمان است.

وی درباره رکن دوم این جلسه، یعنی «رسانه» نیز گفت: خبرگزاری تسنیم به‌عنوان رسانه‌ای که نه دغدغۀ جناحی، بلکه اندیشه و انگیزه‌های ملی و امّتی دارد، بر خود فرض دانسته است که گروه ویژه‌ای با همکاری دوستانمان در سازمان فضایی دولت، برای پوشش و تولید اخبار در حوزۀ راهبردی فضایی و نجوم تأسیس کند. برای تمهید مقدمات این مهم روزهای زیادی وقت صرف شده است تا ان‌شاءالله بتوانیم نقش کوچکی در پیشبرد اهداف ایران اسلامی برای پیشرفت هرچه بیشتر در حوزه فضا ایفا کنیم. 

مدیرعامل خبرگزاری تسنیم خاطرنشان کرد: بارها تأکید کرده‌ایم که «رسانه» بدون همکاری و هماهنگی با «میدان» ـ که امروز حتماً میدان فضایی یکی از آنهاست ـ نمی‌تواند نقش خود را آن‌طور که باید و شاید انجام بدهد و البته میدان هم بدون رسانه نمی‌تواند آن‌چنان که باید، توفیق کسب کند. ممزوج شدن و هم‌افق شدن و هماهنگی میان کار در رسانه و میدان، می‌تواند اکسیری بسازد که هم میدان را به پیش براند و هم رسانه را مسئله‌محور و موفق گرداند. ما دست همۀ آنهایی را که به‌صورت جهادی برای تقویت قدرت ملی ایران در تلاشند، به‌گرمی می‌فشاریم و از همین تریبون به آنها اعلام می‌کنیم که آمادۀ کمک رسانه‌ای به آنها هستیم.

قلی‌زاده در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه «حق» برای جلوه‌گری و گسترش در جهان امروز به 2 مؤلفۀ «قدرت» و «رسانه» نیازمند است، تصریح کرد: اگر شما قدرت ملی نداشته باشید، در جهان و نزد ملت‌ها، دست‌چندم و نازل جلوه می‌کنید و مهمتر اینکه توسط استعمارگران و ظالمان و زورگویان تحقیر می‌شوید؛ امّا اگر صاحب قدرت باشید، حتماً نزد ملت‌ها نیز به‌عنوان یک الگوی موفق، عزیز می‌شوید و دیگران از راه و اندیشه و ایده‌های شما برای مسیر زندگی‌شان الگو می‌گیرند.

وی درباره مؤلفۀ دوم، یعنی رسانه نیز تأکید کرد: اگر عصر فعلی را به‌درستی «عصر رسانه» بنامیم و بدانیم؛ و اگر تأیید کنیم که انسان امروز، جهان را بیش و پیش از هرچیز، از دریچۀ و عینک رسانه می‌بیند و قضاوت می‌کند؛ حتماً تأیید می‌کنیم که رسانه می‌تواند یک قدرت بالفعل و نفس‌الامری را خوار و خفیف جلوه دهد و یا در سوی دیگر، یک قدرت متوسط یا حتی ضعیف را نیرومند و به‌عنوان یک فعال‌مایشاء آرایش کند، بنابراین، هم از یک سو در نفس الامر و واقع امر باید قدرتمند شویم و هم از سوی دیگر، رسانه را در راستای بازنمایی واقعیت این قدرت، به‌رسمیت بشناسیم.

مدیرعامل خبرگزاری تسنیم در پایان گفت: امروز در اتفاقی مبارک، و با همت عزیزان حاضر در جمع، شاهد ترکیب قدرت نفس‌الامری و میدانی ایران با نیروی رسانه‌ هستیم، این نوع اتفاقات و ترکیب‌ها و هم‌افزایی‌ها می‌تواند رمز عبور سرافرازانه کشور از «جنگ ترکیبی» دشمن باشد و ان‌شاءالله تهدیدات فراوان امروز علیه ایران و اسلام را به یک فرصت بی‌بدیل تبدیل کند.

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم+

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *