0

محمدرضا شانه ساز سرپرست سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر شد

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با حکم پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، دکتر محمدرضا شانه ساز به عنوان سرپرست سازمان تدارکات پزشکی منصوب شد.

در حکم رئیس جمعیت هلال احمر برای دکتر محمدرضا شانه ساز سرپرست سازمان تدارکات پزشکی آمده است:

با توجه به شایستگی، تعهد و تجربیات ارزشمند علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان  «عضو هیأت مدیره (موظف) و سرپرست سازمان تدارکات تدارکات پزشکی جمعیت هلا ل احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب می‌شوید.

کاهش انتظار در داروخانه هلال احمر/ یک‌سوم نسخ شیمی‌درمانی است

انتظار می‌رود با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های درون سازمانی و برون سازمانی، به ویژه  تعامل نزدیک و سازنده با سازمان غذا و دارو و سایر حوزه های مرتبط، در جهت تأمین و توزیع عادلانه دارو و تجهیزات پزشکی کشور، گام‌های مؤثری بردارید و در انجام وظایف مربوط اهتمام ورزید. امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال و همت والای جنابعالی و با درنظرگرفتن مقررات و آئین نامه‌های جاری آن سازمان و همچنین تعامل سازنده با همکاران محترم، با فصل الخطاب قرار دادن منویات مقام رهبری(مدظله العالی) به ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در سایه همدلی، هم افزایی و همرایی اعضای محترم هیأت مدیره در تحقق اهداغف و مأموریت های بشر دوستانه جمعیت هلال احمر گام های مؤثری بردارید.

لازم به ذکر است، شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو در دوره تصدی سعید نمکی، وزیر بهداشت دولت روحانی، بوده است.

منبع : تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *