0

قاچاق بیش از ۳میلیون لیتر سوخت با جعل کارت سوخت

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، با اشاره به دریافت اطلاعاتی درباره فروش غیرقانونی فرآورده‌های نفتی با سوءاستفاده از مدارک خودروهای یک شرکت راه‌سازی و عمرانی، اظهار کرد: پیرو این گزارش‌ها، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فراجا قرار گرفت.

وی افزود: در پی رصد و پیگیری‌های چندماهه مشخص شد اعضای این باند با توجه به تعطیلی شرکت مذکور، با تبانی یکی از کارمندان آن و دسترسی به اسناد و مدارک ماشین‌آلات، اقدام به تهیه معرفی‌نامه‌های جعلی و صدور کارت‌های المثنی برای دریافت مجدد کارت سوخت ماشین‌آلات شرکت کرده‌اند.

رحیمی با اعلام کشف 56 کارت سوخت مربوط به ماشین‌آلات این شرکت که فاقد فعالیت بودند، گفت: از اعضای این باند نزدیک به 3 میلیون و 400 هزار لیتر فرآورده نفتی قاچاق کشف شده است.

کشف یک تن حشیش در خاش/ یک قاچاقچی به هلاکت رسید

وی ادامه داد: در این عملیات 5 نفر از اعضای باند دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پایان تأکید کرد: گزارش‌های مردمی می‌تواند نقش مؤثری در مقابله با مجرمان و مفسدان اقتصادی ایفا کند. هم‌وطنان گرامی می‌توانند از طریق ستاد خبری به‌شماره 096300، اطلاعات خود درباره جرایم اقتصادی به‌ویژه قاچاق سوخت را در اختیار پلیس قرار دهند.

منبع : تسنیم+

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *