0

طرح توانمندسازی برای پیشگیری از ناامنی غذایی اجرا می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، شست هم‌افزایی بهبود امنیت غذایی با حضور نمایندگان کلیه دستگاه‌های اجرایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد و در آن بر ضرورت اقدام هماهنگ برای مقابله با چالش‌های اقلیمی و افزایش ناامنی غذایی تأکید شد.

در این نشست، سید حسن امامی رضوی، مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با تأکید بر اینکه امنیت غذایی یکی از ارکان اصلی امنیت ملی است، گفت: در شرایط کنونی، تغییرات اقلیمی، کم‌آبی و شوری آب و خاک در برخی مناطق کشور، تولید غذا را با چالش مواجه کرده و موجب افزایش ناامنی غذایی شده است.

وی با اشاره به ضرورت مقابله با این شرایط افزود: مواجهه مؤثر با ناامنی غذایی مستلزم هم‌افزایی و اقدام هماهنگ تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط در حوزه‌هایی همچون تأمین غذای کافی و سالم، کنترل و تنظیم قیمت مواد غذایی، افزایش دسترسی اقشار مختلف جامعه به غذا، اشتغال‌زایی و ارتقای سطح درآمد گروه‌های کم‌درآمد است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی همچنین از اجرای طرح مداخله‌ای توانمندسازی جامعه برای پیشگیری از ناامنی غذایی خبر داد و تصریح کرد: بر اساس تجربیات به‌دست‌آمده، این طرح در مناطق کم‌برخوردار کشور اجرا شده و در آینده توسعه خواهد یافت.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *