0

راه اندازی ۶ همراه سرای بیمار در تهران تا پایان سال جاری

– اخبار اجتماعی –

محمدامین توکلی‌زاده در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره راه‌اندازی همراه سرای بیمار در سال جاری، اظهار کرد: در موضوع راه‌اندازی همراه سرای بیماران،  سعی ما بر این است که شهرداری متصدی نباشد و فقط تسهیل‌گری کند.

وی ادامه داد:  خوشبختانه خیرین هم استقبال خوبی برای راه‌اندازی همراه سرا‌ها دارند ما نیز سعی می‌کنیم ملک در اختیار آن‌ها بگذاریم،  پروانه ساخت ارائه دهیم و در اداره این مراکز به آن‌ها کمک کنیم. 

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران تصریح کرد:  در آغاز این دوره مدیریت شهری 6 همراه سرای بیمار  در تهران وجود داشت که در 3 سال اخیر 3 همراه سرای دیگر راه‌اندازی و افتتاح کردیم و پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال جاری بتوانیم 6 همراه سرای دیگر به این تعداد اضافه کنیم.

وی درباره جانمایی همراه سرا‌ها، گفت:  یکبار پایش کردیم که کدام مناطق و مراکز درمانی به همراه سرای بیشتری نیاز دارند اما اخیراً مراجعاتی صورت گرفته که بر اساس آن اعلام کرده‌اند برخی اماکن مانند بیمارستان‌های توانبخشی که دوره‌های درمانی 21 روزه دارند یا بیمارانی که دوره‌های شیمی درمانی طی می‌کنند و ناچار هستند با خانواده خود در تهران حضور داشته باشند نیز نیاز زیادی به همراه سرای بیمار دارند.  

ضرورت ایجاد الزام قانونی برای احداث همراه‌سرای بیمار

وی افزود: بنابراین در حال رصد هستیم که به تناسب  نیاز بیمارستان هایی که  پذیرش غیرتهرانی و استانی دارند و دارای دوره های درمانی طولانی مدت هستند، نسبت به راه اندازی همراه سرا در نزدیکی آنها اقدام کنیم. 

منبع : تسنیم

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *