0

ذخایر استراتژیک شیرخشک کافی است؛ به شایعات توجه نکنید

تصویر پیدا نشد !

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، در روزهایی که انتشار برخی شایعات در فضای مجازی باعث نگرانی خانواده‌ها شده است هانی تحویل زاده رئیس انجمن تولید کنندکان شیر خشک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر در تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک اظهار داشت: با اطمینان کامل می‌گویم که ذخایر بسیار خوبی در کشور موجود است. در حال حاضر تمرکز ما بر مدیریت صحیح توزیع است تا کالا به‌خوبی در دسترس همگان قرار گیرد و از اتلاف منابع جلوگیری شود.

تولید بدون وقفه و ذخایر چند هفته‌ای

وی با اشاره به تداوم روند توزیع در سطح کشور افزود: برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام شده تا توزیع کالا با کیفیت بهتری صورت گیرد. تولیدکنندگان هیچ مشکلی در فرایند تولید ندارند و ما نه‌تنها در بخش محصول ساخته‌شده، بلکه در زمینه مواد اولیه نیز ذخایر بسیار خوبی داریم که می‌تواند تا هفته‌ها بدون کوچک‌ترین مشکلی نیاز بازار را پوشش دهد.

تفکیک میان شیرخشک‌های عادی و رژیمی

تحویل‌زاده در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت برخی برندهای خاص و رژیمی مانند «پپتی جونیور» که پیش از این نیز با محدودیت‌هایی مواجه بوده‌اند، تصریح کرد: درباره شیرخشک‌های عادی که بخش عمده نیاز بازار را تشکیل می‌دهند، وضعیت بسیار مطلوب است. ممکن است در مورد برخی شیرخشک‌های خاص که از گذشته با کمبود روبرو بوده‌اند، همچنان محدودیت‌هایی وجود داشته باشد، اما در مورد شیرخشک‌های معمولی، هم مواد اولیه و هم محصول نهایی به میزان کافی موجود است.

پاسخ به شایعات فضای مجازی

وی ضمن انتقاد از انتشار اخبار کذب در شبکه‌های اجتماعی که با هدف ایجاد هجوم برای خرید یا تبلیغ سایت‌های فروش غیررسمی منتشر می‌شود، گفت: مردم به هیچ وجه به شایعات فضای مجازی توجه نکنند. ما اطلاعات دقیق توزیع را در اختیار داریم و اطمینان می‌دهیم که ذخایر نهایی و مواد اولیه به‌طور کامل جوابگوی نیازها خواهد بود.

تحویل‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: ذخایر ما بسیار وسیع است و به کامل‌ترین شکل پاسخگوی نیاز مردم خواهد بود و ان‌شاءالله این شرایط سخت و روزهای جنگ نیز سپری خواهد شد؛ اصلاً نگران نباشید، چرا که پیش‌بینی‌های لازم برای پایداری بازار انجام شده است.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *