مدیک‌پاب مدیک‌پابکتابخانه و مرجع پزشکی
خانهبایگانیجمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار
بایگانی

جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار

بازبینی‌شده توسط پزشک ۱ دقیقه مطالعه به‌روزرسانی: مرداد ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، بر اساس اعلام اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو و نتایج آزمون اداره کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی، فرآورده «سگانوز» با سری ساخت ۴۰۰۰۱۱۱ به دلیل نامطلوب بودن خواص ارگانولپتیک، مشخصات ظاهری نامناسب و آلودگی میکروبی، از سطح عرضه جمع‌آوری و فراخوان شد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر نظارت مستمر، از معاونین غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور و مدیران غذا و داروی مناطق آزاد تجاری و صنعتی خواسته است تا به قید فوریت نسبت به جمع‌آوری این فرآورده اقدام کرده و نتایج به همراه مستندات مربوطه را به اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو ارسال نمایند.

سازمان غذا و دارو از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده این محصول در سطح عرضه، مراتب را از طریق سامانه‌های نظارتی سازمان اطلاع دهند.

شربت سگانوز ضد نفخ و اسپاسم گوارشی در نوزادان و کودکان است.

بازبینی تحریریهٔ مدیک‌پاب
این مطلب پیش از انتشار از نظر دقت علمی بازبینی شده است. برای تصمیم‌های درمانی با پزشک مشورت کنید.
هر مقاله پیش از انتشار توسط پزشکان بازبینی می‌شود. منابع علمی معتبر · به‌روزرسانی دوره‌ای · شفافیت تحریریه · بدون تبلیغ درمانی